Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

sapņoju.. 

crescendo (crescendo)
Ehh.. tā, tagad arī man sanācis sapnī redzēt cibiņu, kuru dzīvē vismaz apzināti satikt nav nācies. Pat īpaši ierakstiem uzmanību labu laiku nebija sanācis pievērst - jā jā, tā paša "nav ko teikt" dēļ.

Viena no tām dīvainajām sarunām, kad bariņš cilvēku vienā telpā spriež par absolūti mazsvarīgām lietām. Daži savstarpēji pazīstami, bet neviens visus citus nepazīst.
Un pēkšņi kaut kas viena pateiktajā šķiet pazīstams - vai idejā, vai runasstilā... tagad pat vairs nepateikšu, kas tieši. Tāda atpazīšana iespējama tikai un vienīgi sapnī - bet tad es biju pilnīgi pārliecināta, ka tam noteikti jābūt tieši tam. Pēc laika piegāju, apjautājos - tu neesi sviesta cibas [info]lestat?

Sapnis bez vizuālajiem tēliem. Atceros tumši zaļās, ar biezo, lupināmo krāsu pārklātās solu virsas. Nolupušās palodzes. Lielos logus. Aizkarus, ieplīsušus, ar lielām rūtīm, ne gluži svaigi mazgātus.

Un nevienu seju. Nevienu izskatu.

Comments 

6.-Jun-2005 02:30 pm
zheel, ka man nav paarlieciibas par to vai sapnji kaut ko noziimee, citaadi es vareetu meegjinaat uzspiest savu viedokli..
6.-Jun-2005 03:13 pm
pamēģini, man būtu interesanti palasīt.
6.-Jun-2005 08:40 pm
Nu, iespeejams, ka shaads sapnis liecina par to, ka esam kaut kaadaa veidaa saistiiti, vai arii, ka mums jaasatiekas vai arii vnk satiksimies. Vai arii to, ka esam jau tikushies tikai neesam viens otru pazinushi.

Bet vispaar, es shaubos vai shis sapnis bija kaut kas vairaak par zemapzinjas speeliiteem.
6.-Jun-2005 09:33 pm
lai cik interesanti nebuutu visi pirmie varianti...

diemzheel, diemzheel visticamaak tas ir otrais. Sajuutas "shim sapnim noteikti bija kaada noziime" tomeer nebija.
7.-Jun-2005 09:36 pm
hmm.. bet vispaar - tev gadaas taadi sapnji, kas kaut ko tieshaam noziimee?
8.-Jun-2005 08:33 am
vispār- jā.

bet ļoti reti.
This page was loaded Maijs 2. 2024, 4:03 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09