Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Sivietes. 

crescendo (crescendo)
Izrādās sieviešu maršs noticis arī Rīgā. Ja ne tvitera šūmēšanās par 'kā viņas tā uzdrīkstas', pat neuzzinātu, ka tāds bija.

Interesanti palasīt reakcijas . Gan 'vajadzētu tā kā sākt viņas tā kārtīgi diskriminēt' (aga, labākajās tradīcijās, 'vardarbība? kāda vardarbība, es viņai parādīšu vardarbību, reanimācijā/morgā tak vēl nonākusi, tātad tā nav nekāda vardarbība'. Gan 're, re, veļasmašīnas un traukmašīnas tā atbrīvojušas sievietes, ka tagad sadomājušas gājienos iet'.

Veļasmašīnu un traukumašīnu piesuakšana ir īpaši sulīgi kontektā ar https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-23/rise-of-powerful-women-at-davos-belies-coming-job-destruction?cmpid=socialflow-twitter-business&utm_content=business&utm_campaign=socialflow-organic&utm_source=twitter&utm_medium=social - vispārējā automatizācija visvairāk kož tieši profesijās, kur lielāks sieviešu procents. Ja kāds nebija pamanījis robotu aizvietoto Rimi/Maximas pārdevēju demogrāfiju, kaut vai. Protams, ir otra puse - http://www.theatlantic.com/business/archive/2015/08/women-men-jobs-automation/400364/ kas liecina, ka tieši sieviešu darbus automatizācijai vajadzētu skart mazāk. Tālbraucēju šoferi automatizēt ir vieglāk nekā medmāsu. Bet arī ārstu it kā būtu jābūt automatizēt vieglāk nekā medmāsu. Teorētiski. Bet praksē mēs meklējam iespējas automatizēt medmāsas...

Comments 

23.-Jan-2017 01:26 pm
Heh, otrādi. Zināju par plānošanu, nezināju par reakciju. Amizanti. Un wtf sajūta.
23.-Jan-2017 08:14 pm
Es pat nezināju, ka notiek Vašingtonā, kur nu vēl citur. Tad nu es sāku domāt, kur par vismaz lokālajiem varēja uzzināt. FB?
24.-Jan-2017 05:26 pm
Jap, feministu forumā iekš FB bija.
This page was loaded Apr 27. 2024, 4:25 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09