Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Auduma glāsti. 

crescendo (crescendo)
Gmail ir mīļš. Gmails pats smuki iešķiro visus komercpiedāvājums aiz speciālas austiņas, kur tos var aiziet palasīt tad, kad ir noskaņojums. Žēl, ka androīds to pašu nedara ar īsziņām.

Bet nu re, ja androīds tā darītu, nebūtu ar kāru aci ieskatījusies zināma veļas brenda pēc-ziemassvētku izpārdošanas piedāvājumā. Tad, kad par siltām vīnas-zīda garajām apakšbiksēm (t.i. domātām 'naktij un slēpošanai' Legingi, kas arī pidžambikses, kas, dršvien arī 'mājastērps' (mani ļoti uzjautrina 'mājastērpu' kategorija un es īsti nesaprotu, kad tos paredzēts nēsāt) izlasi veļas kontekstā, tas šķiet kaut kas tik brīnišķīgi lielisks un glāstošs. Tava āda taču to ir pelnījusi!

Un tad ierunājas racionālais zvērs, apjautāšanās, kur citi iepērk savus siltos legingus, un noskaidrošana, ka spordsdirektā dabūnamie esot pat vairāk nekā good enough. Un, hei, pat par 'nav žēl' cenu. Bet, protams, ne tur vilna, ne tur zīds. Btāditoties, praktisko funkciju varētu izpildīt. Bet mazliet skumji.

Tātad ē.. kur jūs tāda silta un glāsmaina materiāla garo apakšveļu iepērkat? Tādu, kas no dabīgām šķiedrām? (Bonuspunkti, ja tur ir arī multeņu klasiski sarkanie/svītrainie viengabalnieki ar dibenlūku. Ne nu pirkšu, bet paskatīties, ka ir tāda).

Comments 

29.-Dec-2015 04:33 pm
kurš veļas brends? linku studijā

es kkad tirgū nopirku siltos legingus, kas savēlās jau pēc 3.uzvilkšanas, tagad ir nesmuki, toties funkciju pilda un kalpos ilgi
29.-Dec-2015 05:11 pm
Change. Skaties wool rib, atlaide gan tik fiziskajā ne online uz biš zem 40.
29.-Dec-2015 06:16 pm
ak, šos paskatījos - sastāvs tiešām ekselents, bet tā cena..
29.-Dec-2015 06:13 pm
esmu gandrīz gatava derēt, ka no dabīgām šķiedrām nebūs. Bet es gaidu un sekoju komentāriem.

(ja vien tie nebūs vilnas, bet vilnas legingos reiz iegrābos - kož tā, ka jāmet ārā).
29.-Dec-2015 06:19 pm
paskatījos tajā change un sapratu ko meklē. es priedu pēc savas pieredzes, kad meklēju siltos legingus pa vienkāršākām bodēm tepat LV.
29.-Dec-2015 06:51 pm
Iepirkšu jau sev parastos. Par tādiem, ec tik padomāju un noskopojos.
29.-Dec-2015 06:53 pm
Protams, ja atradīsies taad,i bet ne par taadu cenu, tad gan. A girl can dream:)
This page was loaded Mar 29. 2024, 3:27 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09