Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Līdzcilvēki 

crescendo (crescendo)
Kamēr jūs te visi par gī sviestiņu, pilnmēnesi un MR negatīvajām enerģijām uzjautrinājāties, vienā no FB jautrībai veltītajiem fīdiem orģinālavota aizstāvībai uzstājas RSU beigusi ķīmijterapijas speciāliste, kas tagad zināšanas Gērsona institūtā papildina.

Lūk, tas vairs nav smieklīgi.

Comments 

31.-Aug-2015 03:00 pm
tagad sāku satraukties, ka varbūt sniedzu dezinformāciju. zinu, ka pirms pāris gadiem toč nemācīja, tas bija kkāda 'kā rakstīt rakstudarbu' ietvaros jo par šo sūdzējās paziņa. kā ir tagad, nepateikšu, bet nebrīnītos ja nekas nebūtu mainījies, jo vismaz pirms kāda laika tāda satura studiju kurss bija apmēram doktorantūrā. man vnk nav šobrīd laika guglēt viņu studiju kursu sarakstu, domāju ka to ir iespējams noskaidrot

/vai tu lūdzu neizdzēstu tos komentur, kas atkārtojas, citādāk tūdaļ kolapsēsies
31.-Aug-2015 03:30 pm
ārsti par ārstiem bez doktorantūras nekļūst un tiem principiem būtu jācaurauž da pilnīgi jebkurš priekšmets, ko viņiem māca. T.i., ja šitās lietas nesaprot, jau pirmajam kursadarbam būtu jābūt nesekmīgam.
31.-Aug-2015 03:40 pm
Precizējums: bez rezidentūras, kas nav doktorantūra. MD grāds, kuru dabū pēc doktorantūras/ aizstāvēšanās, nav obligāts. Tb var būt ārsts bez MD
31.-Aug-2015 03:43 pm
Redz kā, nez kāpēc likās, ka, nu, ē, ārsts ir tā vienā profesija, kur visiem jābūt doktoriem. Vecmātēm, medmāsām utml, protams, nē, bet tieši ārstiem.
TIL.
This page was loaded Maijs 19. 2024, 6:54 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09