Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Līdzcilvēki 

crescendo (crescendo)
Kamēr jūs te visi par gī sviestiņu, pilnmēnesi un MR negatīvajām enerģijām uzjautrinājāties, vienā no FB jautrībai veltītajiem fīdiem orģinālavota aizstāvībai uzstājas RSU beigusi ķīmijterapijas speciāliste, kas tagad zināšanas Gērsona institūtā papildina.

Lūk, tas vairs nav smieklīgi.

Comments 

31.-Aug-2015 12:50 pm
Nu ja, no sērijas, kafiju detox kūres laikā nedzer, bet pumpē iekšā pa otru galu:D
Bet vispār ir viens scam, kas ir PH brīnuma radītāja Janga klāstā, jāteic, pavisam smalks: http://mucoid-plaque-scam.blogspot.de/

Liek dzert mālus, lai attīrītu zarnas no neesoša aplikuma. Māli saķep, nāk ārā dīvainās formās, tas esot apliecinājums aplikuma problēmai. Reāli tirgo produktu, kas rada iepriekš neesošu problēmu :D un pēc tam jātaisa klizmas, protams, lai attīrītos no māliem :D
31.-Aug-2015 12:53 pm
afigeķ... Tā jau var sanākt ķirurgam darbs, nu labi zarnas cilvēkam ir par daudz, var jau kādu pusmetru izņemt, ja sarijies mālus un tie izveidojuši aizsprostojumu, bet var arī peritonītā iedzīvoties ja tas viss saplīst.
31.-Aug-2015 01:21 pm
Un padomā, to dara cilvēki, kas baidās no alumīnija savienojumiem vakcīnās. No alumīnija savienojumiem saules krēmos. No alumīnija savienojumiem antiperspirantos (ok, pēdējā tas tiešām ir vienmēr. Ja viens 'antiperspirants' nav 'botoksa injekcija').

Bet labprāt rij iekšā alumīnija savienojumu 'lai attīrītos no toksīniem :)
(Nu, vai pretsaules līdzekļa vietā smērē bērniem uz sejas un rokām kaolīnu. Kas, protams, pietiekamā slānī palīdz un neko sliktu nenodara, vienkārši nu, ē... tas nav veids kā izvairīties no saskares ar alumīnija savienojumiem).
31.-Aug-2015 01:25 pm
Ojā, šitas tiešām ir rēcīgi :D
31.-Aug-2015 02:35 pm
Probably naturalistic fallacy.
31.-Aug-2015 02:40 pm
joka esence ir tajā, ka māli = alumosilikāts :D
31.-Aug-2015 02:46 pm
Es to saprotu. :D

Es runāju par to, ka šis paterns pie cilvēkiem tiešām mēdz būt novērojums ļoti bieži, un ja "vitamīnu dzērieni" vēl aizvieto ar "dabisks/organisks izstrādājums", tad sajūsmai nav robežu, par spīti tam, ka ķīmija tur ir tā pati, kas tabletēs un pulveros.

Ironija, protams, ir garšīga, es varu novērtēt to, kā cilvēki izsargājas no alumīnija savienojumiem ar biezu māla slāni.
This page was loaded Maijs 27. 2024, 9:53 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09