Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Cilveeki... 

crescendo (crescendo)
re kā ir, lielākās/izplatītākās saslimšanas, vai arī tās, par kurām visvairāk runā, nāk no dzīvniekiem... dabā viss ir pašregulējošs. putnu/cūku gripas, trako govju slimība - viss norāda uz to, ka nu nevajag cilvēkam izmantot uzturā gaļu. :) es neronāju par to, ka var inficēties ēdot gaļu, bet gan par nedaudz ezotēriskāku/karmisko aspektu.


Fantastika...Ko citu pateikt.

P.S. Nee, es nepiekriitu citeetajam. Es shausminos par to, ka speeja rakstiit latvieshu valodaa automaatiski nenodroshina speeju domaat sakariigaak nekaa manaams augstaakredzamajaa citaataa.
Starp citu, eedot cuukgalju ar 'cuuku gripu' nesaslimst. Taa izplataas no cilveeka uz cilveeku. Tas gripas paveids, ar ko shobriid inficeejas cilveeki cuukaas vispaar nav konstateets (tam ir gjeneetiski fragmenti no viena cuuku gripas paveida. Tam ir arii gjeneetiski fragmenti no vienas putnu gripas paveida. Un arii no vienas cilveeku gripas paveida. Afternoon update - nekaa, tomeer esot vainiigi divi cuuku gripas paveidi Nee, shaadas mutaacijas gripas viirusam ir pilniigi normaalas un notiek visu laiku - vairums gan nav iipashi infekciozas/dziivotspeejiigas cilveeka organismaa.

Comments 

29.-Apr-2009 11:47 am
Um... Citaatam nav nekaa kopiiga ar manaam domaam, tieshi preteeji.

Posta meerkjis bija paraadiit kaadu sviestu cilveeki shur tur raksta.
Man shaadus lasot paliek mazliet bail dziivot shajaa valstii. Vai braukt pa ielu, ja muusu liidzcilveeki ir tik praatiigi.
29.-Apr-2009 11:50 am
Izdzēsīšu kometāru, piedod. Bet radās iespaids, ka tas ir Tavs viedoklis, bet par to sviestu - tas tiešām nav normāli :)
29.-Apr-2009 12:10 pm
Nekas nav jaadzeesh, ir ok :)
Provokatiivs tas komentaars, true.
29.-Apr-2009 12:14 pm
vienu dienu, kad mūsu krajā kaut kas baisi sprāga, es pastiprināti lasīju delfus, lai uzzinātu, kas īsti notika. neko neuzzināju, toties uzzināju daudz jauna par cilvēkiem, kuri raksta komentārus. aaaaaa!!!!!!!!!!!!
This page was loaded Sep 21. 2024, 9:51 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09