Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Satiksme 

crescendo (crescendo)
Jums septembra sastreegumi nepatiik? Draudziigie aicinaajumi ' bet, bet... nu pameegjiniet beernu vest uz skolu nevis ar mashiinu, bet ar sabiedrisko un uztveriet to kaa piedziivojumu visai gjimenei' neatkausee dveeseliites?

Try London. Metro darbinieku streiks liidz piektdienai, sasodiits.

"Nereekjinieties ar mums, koleegji, mees kaveesim, ljoti kaveesim". Jauks pasts ko sanjemt agraa riita stundaa.

Comments 

4.-Sep-2007 09:37 am
Da tas aicinājums braukt ar sabiedrisko vispār ir izsmieklis. Iedomājos, kādas izskatītos puķes pec izvilkšanas no sabiedriskā transporta - nabaga bērnam rokās paliktu daži kāti.
4.-Sep-2007 09:53 am
Es šajā kontekstā nesaprotu, ar kuru galu domā RD darboņi, no kuriem vieni muld par "park-and-ride", bet otri nedara neko, lai sab.transports paliktu lietojams. Kkāda Greizo spoguļu karaļvalsts.
4.-Sep-2007 10:34 am
a kas sabiedriskajā transportā ir nelietojams? fakts, ka ar sabiedrisko transportu braucot tu jūties kā lūzeris, kurš nevar nopirkt savu auto? tiek traumēts latvieša egomaniakālisms?

nekad īsti neesmu sapratis, ko visi var gausties. iekāp autobusā un ripinies. gan jau tiksi tur, kur vajag.

btw, no offence, nedomāju to tieši Tev.
4.-Sep-2007 10:36 am
Tas, ka šamie kursē nepietiekami bieži, "pīķa stundās" ir pārpildīti, un iztrūkst vairāku ērtu maršrutu, lai varētu iztikt bez pārsēšanās. Nelietojams = nekomfortabls.
4.-Sep-2007 12:16 pm
Mashiinas esamiiba veel nenoziimee aizmirshanu par sabiedrisko.
Probleema ir taa, ka mees maksaajam par pakalpojumu - ne tikai ar tiem 0.3 latiem katru reizi, bet arii ar nodokljiem.

Vaajas organizaacijas deelj mees nesanjemam pretii atbilstosho pakalpojumu. Nerunaasim par sastreegumiem.
Autobusi laikaa neatiet no galapunkta, normaala paraadiiba ir vienkaarshi dazhiem reisiem nez kaapeec no riita neparaadiities vispaar (ne jau taapeec, ka autobusi galapunktaa nebuutu ieradushies - vismaz Juglaa tie tur mieriigi staav), arii autobusu izmeeri un marshutu biezhums ir vaaji salaagoti ar izmainjaam pasazhieru pluusmaa.
Nu un taadu bonusu truukums, kaa sabiedriibas neinformeeshana par _gaidaamiem_ satiksmes aizkaveejumiem taas pashas RD organizeetu remontdarbu deelj. Arii automashiinu staavvietas pie marshutu galapunktiem nav nodroshinaatas, diezgan nejeedziiga ir arii braucienu apmaksas sisteema ar neadekvaataam ne-vienreizeejo biljeshu cenaam.

Alternatiiva pakalpojuma attistiibas iespeejas bremzee shis pats pakalpojumu sniedzeejs ar pamatojumu, ka atdodot citiem tiesiibas vizinaat pasazhierus noslogotajos marshutos, nenoslogotie, bet Pilseetai Ljoti Svariigie kljuushot veel finansiaali neuzturamaaki.

Vienlaiciigi Riigas Satiksme ik gadu pieprasa jaunu finanseejumu, kas tiek teereets pasaakumiem, kas peec dazhiem gadiem tiek pilniigaa atmesti - tie pashi dzeltenie ekspreshi, piemeeram, ar sho rudeni tiek likvideeti vispaar. Liidziigi var papraatot par pashreizeejo tramvaju pagaidu kompostreeshanas mehaanismu utml.

Kaapeec neprasi 'A ko var suudzeeties par valodu nemaaciishanu skolaas, tas tik aiz skaudiibas, ka kursus nevar atljauties?'
4.-Sep-2007 12:48 pm
da ko vispār var sūdzēties :P

ar mani ir tā, jo mazāk es par to domāju, jo labāk jūtos. visā valsts pārvaldē ir viena vienīga maukumāja un kaut kāda sūdzēšanās to neatrisinās. nezinu vai to spētu atrisināt vispār jebkas... izņemot meteorītus uz visām valts pārvaldes ēkām, jo tad pilnībā nomainītos kadri un varbūt kaut kas uzlabotos.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:48 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09