Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Draugu krāsas 

crescendo (crescendo)
Klau, a kā tās var nomainīt (izņemot - izņemt no draugu listes un pielikt atpakaļ ar citām)?

Comments 

5.-Apr-2005 10:54 am
Manage accounts => mainīt draugus. Tur ieraksti vajadzīgo vārdu un piemeklē krāsas.
5.-Apr-2005 11:03 am
Paaldies!

Izrādās, es vienkārši esmu tizla, jaucu foreground ar background un tikai domāju, ka nekas nemainās.


Nu re, tagad mans draugu saraksts ir color coded... Ko tas dod? Da neko visticamāk - krāsu kodi pašreizējā stilā atbalstīti netiek. Un pat ja tiktu - tie, kas parādās manā friendlistē tāpat visi ir vienā krāsā. Cita ir tiem, kuri ir ierakstīti pie draugiem, bet lasāmlistē nav iefilterēti.

Hmm... būs vienu dienu tie, ko tik aizrautīgi caur "citu citi" lasu (friend of...) arī jāpievienot lasāmlistei...
5.-Apr-2005 11:09 am
Bet zi' ko es ievēroju? Kad te uzspiež Citu citi viss ok... Parādās tie ieraksti un tā, bet tas Citu citi paliek šķietami neizspiests, bet pēc pogām izspiests ir Citi... Nemāku īsti paskaidrot, bet mani piesaista visādi mazsvarīgi sīkumi, neko nevaru padarīt...
5.-Apr-2005 11:30 am
Nākamreiz, kad man vajadzēs notestēt kādu skinu, pasaukši tevi palīgā... mmm vispār, skype tev ir? (msn šobrīd zināmu apstākļu dēļ nav ieslēdzams). PZ man savu username, pati-zini-kur.

Bet par Citi/citu-citi gļuku esmu lietas kursā. Kā labot - nezinu, baidos, ka tur ar manu pieticīgo izpratni par S2 būs nedaudz par maz...

Principā, kur ir problēma: "friends of" izmanto precīzi to kodu, kas būtu jāizmanto "friends", tikai izmanto citu sarakstu (ja tev ir "paid account" vari pamēģināt arī pati aiziet uz savu "friendsfriends" lapu) Pielikt saiti bija vienkārši ; (ē - nu pielikt jebkādu saiti headerī ir visnotaļ vienkārši). Bet kas jādara, lai "friends of" headerim izmantotu mazliet citu kodu... tā uzreiz nezinu.


Ir jau vēl... Tas pats komentāru skats - atkarībā no tā, no kurienes tu tajā nonāc, tam iespējami 2 atšķirīgi izskati (pieņemot, ka tavam stilam šādas modifikācijas nav veiktas...)
Ne vienmēr Previous page un Forward vietā rādās bultiņas, kā tam būtu jābūt...

Par to, kas rādās iekš MSIE šobrīd neizteikšos... Iemeslu joprojām neesmu atradusi - Kods man tagad ir valīds (nevalidējas tikai balsošanas polls. Bet tas nu mani pilnīgi neuztrauc); Bija kļūdas pirms tam - tās izlaboju; bet iekš MSIE labāk izskatīties nesāka vienalga.
5.-Apr-2005 11:51 pm
phone.lv
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:25 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09