Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

5.-Apr-2005 11:30 am
Nākamreiz, kad man vajadzēs notestēt kādu skinu, pasaukši tevi palīgā... mmm vispār, skype tev ir? (msn šobrīd zināmu apstākļu dēļ nav ieslēdzams). PZ man savu username, pati-zini-kur.

Bet par Citi/citu-citi gļuku esmu lietas kursā. Kā labot - nezinu, baidos, ka tur ar manu pieticīgo izpratni par S2 būs nedaudz par maz...

Principā, kur ir problēma: "friends of" izmanto precīzi to kodu, kas būtu jāizmanto "friends", tikai izmanto citu sarakstu (ja tev ir "paid account" vari pamēģināt arī pati aiziet uz savu "friendsfriends" lapu) Pielikt saiti bija vienkārši ; (ē - nu pielikt jebkādu saiti headerī ir visnotaļ vienkārši). Bet kas jādara, lai "friends of" headerim izmantotu mazliet citu kodu... tā uzreiz nezinu.


Ir jau vēl... Tas pats komentāru skats - atkarībā no tā, no kurienes tu tajā nonāc, tam iespējami 2 atšķirīgi izskati (pieņemot, ka tavam stilam šādas modifikācijas nav veiktas...)
Ne vienmēr Previous page un Forward vietā rādās bultiņas, kā tam būtu jābūt...

Par to, kas rādās iekš MSIE šobrīd neizteikšos... Iemeslu joprojām neesmu atradusi - Kods man tagad ir valīds (nevalidējas tikai balsošanas polls. Bet tas nu mani pilnīgi neuztrauc); Bija kļūdas pirms tam - tās izlaboju; bet iekš MSIE labāk izskatīties nesāka vienalga.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:53 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09