Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Par mīlestību, kāzām un citām lietām. 

crescendo (crescendo)
Valentīna diena pagājušajā gadā?
Izskatās, es to vispār palaidu garām. Tāpat kā savu vārdadienu un citus līdzīgus svētkus. Atcerējos tikai, kad kāds iedomājās mani apsveikt.


Es nepievēršu uzmanību datumiem. Neņemiet ļaunā tie, kurus piemirstu apsveikt. Sestdienā viena no sievietēm, kas gatavojas laulāties 14.februārī min - 'tāpēc, lai vīrs nevarētu aizmirst kāzu gadadienu,d atums tak zīmīgs'.
Nu jā, variants apprecēties, lai būtu vēl viena diena gadā ko svinēt, protams, ir amizants.

A vispār, kādi vēl ir iemesli?

Comments 

14.-Feb-2006 04:11 pm

Um, par mīlestības definīciju paldies, skaisti pateikts. Bet iemesli, kādēļ jāprecas, tur vienalga nav....
Ir iemesli, kādēļ cilvēkiem nepieciešamas tādas attiecības - bet to, ka ne jau tas papīrītis tās rada jau it kā visi saprot arī tāpat.
14.-Feb-2006 04:23 pm
nu, cilvēki mēdz pretstatīt laulību mīlestībai. tip, prieks-kaisle-br;ivība no vienas puses, pienākumi-kompromisi-smags savstarpējās pielāgošanās darbs no otras. tā pavisam vienkāršoti. (cik nu tam ir kāds sakars ar realitati, tas ir cits jautājums). tātad, ar savu piekrišanu stāties laulībā es brīvprātīgi un priecīgi uzņemos visas tās šausmas, parādot, tā teikt, savas m;ilest;ibas spēku un to, cik augsti es vērtēju to otru (laulības k;a kompliments, viens no komplimentu veidiem, piedod par murgain;ibu, tāda diena šodien). bet, pats galvenais laikam ir tas, ka tās ir ļoti ciešas attiecības, cieša emocionāla un visvisāda saikne, kas rada rezultātus, ko nevar gūt nevienā citā attiecību formā, un divi kļūst par vienu nevis vienkārši sadzer kopā kafiju.
This page was loaded Sep 28. 2024, 4:09 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09