Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir visādi svešzemju fenšuji, kas liedz guļamistabās karināt bildes ar jūru, lai neaizskalo bagātību, bet varbūt libido, bet mums tak ir savi mazie pelēkie latviešu, un, ziniet ko, viņi traucē dzīvot jau ar to pašu brīdi, kā par tiem uzzini.

Jūs jau zinājāt, ka gružus no galda nevar slaucīt ar papīru (jo tad nebūs naudas!), nevar arī ar roku (jo tad arī nebūs naudas!),uz grīdas arī nevar (droši vien nebūs naudas). Šis latviešu fenšujs mani riktīgi organizē slaucīt galdu pareizi vai neslaucīt nemaz.
Gružus nedrīkst slaucīt pār slieksni (nezinu, kas tad būs, bet nekas labs droši vien, man liekas, ka tad ļaudis uzzinas par taviem skapja skeletiem).
Maizes klaipu nedrīkst likt nepareizi t.i. vēkšpēdus, jo tad nelaime klāt; nedrīkst likt to pašu maizes klaipu ar nogriezto pusi uz durvju pusi, jo tad nabadzība var atvilkties. Ar šo man ir problēma. Man taisni vai roka raustās visur griezt klaipus pareizi, t. sk., bet ne tikai veikalos.
Uzzināju arī, ka Dēkla un Laima nav vēlējušas likt rokassomu uz grīdas. Protams, nebūs naudas.
Sievišķi nedrīkst svilpot, jo tad aug ūsas. Šitas nebūs tiesa. Es esmu liela svilpotāja, ja tas būtu tiesa, man būtu ļoti krāšņas ūsas, bet man ir pavisam maziņas.
Ja meita ēd no pannas, viņa dabon vīru ar melnu bārdu. Šitas, man liekas, īpaši labi strādā Tuvajos Austrumos.
Ja meita ēd mīklu, viņai būs lielas krūtis. Tas ir viens no dzīves lielajiem noslēpumiem, kuru valdība un plastiskas kirurgi slēpj no tautas!
Ja tu sasit kādu trauku, tas uz laimi!
Ja tu sasit spoguli, tev ir pizģec!
Powered by Sviesta Ciba