2 jautajumi kulinarēm
par kulināriju - man ļoti patīk kulinarie ieraksti, izlasu dažkart un pabrīnos
mani moca viens noslēpums visas cibas burvīgās damas, kas cep, marinē, štovē un vāra
1) nu ka viņas resnas nepaliek ?
un nesakiet var apēst tikai 2 pīrādziņus un 1 cūķa gabaliņu un nekas nav
man pēc šādas porcijas uzreiz ļumīgs toksisks tauku kilograms ļerājas priekšā un pakaļā
pārtiekot no tējām un salātiem un liesiem proteīniem un skrienot pudienlaikā, es varu uzturēt iepriekšējo svaru
ar ēšanu es būtu 120 kg vismaz !
2) kā ar laiku, ar dārgo laiku ?
nu labi, citi saka, ka ta ir atpūta, es tur neka tāda neredzu, atpūta ir kas cits
principā ja nebūtu šo divu aspektu, es ar taisītu eksperimentālas maltītes, īpasi ar ķīniesu un japānu piesitienu
bet kaukas jāēd ir un cilveki apkart jabaro
es ar principa varetu atvert pavārgramatu "kā 3 minūtēs uzburt veselīgāKāS VAKARIņas pasaulē" ar reklāmu: mani ēdieni ir
1) laika ziņa visekonomiskākie
2) pavārprasmēs visvienkāršākie
3) sastāvā visveselīgākie