Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2012-04-20 09:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
2 jautajumi kulinarēm
par kulināriju - man ļoti patīk kulinarie ieraksti, izlasu dažkart un pabrīnos

mani moca viens noslēpums visas cibas burvīgās damas, kas cep, marinē, štovē un vāra

1) nu ka viņas resnas nepaliek ?
un nesakiet var apēst tikai 2 pīrādziņus un 1 cūķa gabaliņu un nekas nav
man pēc šādas porcijas uzreiz ļumīgs toksisks tauku kilograms ļerājas priekšā un pakaļā

pārtiekot no tējām un salātiem un liesiem proteīniem un skrienot pudienlaikā, es varu uzturēt iepriekšējo svaru
ar ēšanu es būtu 120 kg vismaz !

2) kā ar laiku, ar dārgo laiku ?
nu labi, citi saka, ka ta ir atpūta, es tur neka tāda neredzu, atpūta ir kas cits

principā ja nebūtu šo divu aspektu, es ar taisītu eksperimentālas maltītes, īpasi ar ķīniesu un japānu piesitienu

bet kaukas jāēd ir un cilveki apkart jabaro
es ar principa varetu atvert pavārgramatu "kā 3 minūtēs uzburt veselīgāKāS VAKARIņas pasaulē" ar reklāmu: mani ēdieni ir
1) laika ziņa visekonomiskākie
2) pavārprasmēs visvienkāršākie
3) sastāvā visveselīgākie


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2010-04-20 11:04 (saite)
nu tad jau labi,, a man aiziet - vakariņas, vīns, vel vienu porciju, vīns, vel saldo, un rītā 1.5 kg klāt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2010-04-20 11:06 (saite)
Nu man šitā nesanāk gan. Vispār vienu lietu esmu pamanījusi - bieži vien garšojot gatavošanas laikā jau daļa sāta izveidojas, pēc tam daudz nevajag, lai būtu paēdis, saldos reti taisu un vīnu pie katrām vakariņām nedzeru. Bet manā gadījumā tiešām vielmaiņai droši vien galvenā loma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]penny_lane
2010-04-20 17:41 (saite)
izsaku nīgru skaudību. skaļi. par tevi tieši es allaž brīnos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?