Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2012-04-20 09:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
2 jautajumi kulinarēm
par kulināriju - man ļoti patīk kulinarie ieraksti, izlasu dažkart un pabrīnos

mani moca viens noslēpums visas cibas burvīgās damas, kas cep, marinē, štovē un vāra

1) nu ka viņas resnas nepaliek ?
un nesakiet var apēst tikai 2 pīrādziņus un 1 cūķa gabaliņu un nekas nav
man pēc šādas porcijas uzreiz ļumīgs toksisks tauku kilograms ļerājas priekšā un pakaļā

pārtiekot no tējām un salātiem un liesiem proteīniem un skrienot pudienlaikā, es varu uzturēt iepriekšējo svaru
ar ēšanu es būtu 120 kg vismaz !

2) kā ar laiku, ar dārgo laiku ?
nu labi, citi saka, ka ta ir atpūta, es tur neka tāda neredzu, atpūta ir kas cits

principā ja nebūtu šo divu aspektu, es ar taisītu eksperimentālas maltītes, īpasi ar ķīniesu un japānu piesitienu

bet kaukas jāēd ir un cilveki apkart jabaro
es ar principa varetu atvert pavārgramatu "kā 3 minūtēs uzburt veselīgāKāS VAKARIņas pasaulē" ar reklāmu: mani ēdieni ir
1) laika ziņa visekonomiskākie
2) pavārprasmēs visvienkāršākie
3) sastāvā visveselīgākie


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2010-04-20 12:49 (saite)
1) vielmaiņa laikam. Labprāt pieņemtos svarā, bet nesanāk. Gatavoju pārsvarā no visādiem maztauku produktiem, gandrīz bez papildus taukvielām, nekārojas cepumi, bulkas un kūkas, baltmaizi neēdu jau kādus 10 gadus un vispār bieži aizmirstu paēs. Varbūt mazs kuņģis?
2) patīk gatavot, uzskatu to par tieši tādu pašu ikdienas nodarbi kā matu mazgāšanu, grīdu uzkopšanu vai apģērbšanos. Nezinu, cik laika tas paņem, neskaitu, jo šķiet nenozīmīgi.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?