es gan te neko nerakstu, bet daudz gatavoju anyway :)
un mana pieredze raada, ka aizrauties ar gatavoshanu tomeer ir daudz veseliigaak, nekaa eest aarpus maajas. protams, viss ir atkariigs no taa, ko gatavo. es negatavoju treknu galju, majoneezes manaa ledusskapii nav, saldais kreejums paraadaas 2x gadaa. mums maajaas garsho saldumi, un es cepu viskautko garshiigu, bet tur parasti ir krietni mazaak cukura un tauku (ja saliidzina ar veikalaa pirkto). pie tam, gatavojot pati, es varu izveeleeties - ja man gribas kaut ko saldu, tas var buut arii mazkaloriju deserts.
peedeejaa gada laikaa esmu atklaajusi tik daudz garshiigu, veseliigu daarzenju un graudaugu eedienu, ka, ja neceptu fonaa arii kvantumu mufinu un piiraagu (lai gan tur censhos nesagaazt puskilo sviesta un cukura, bet papildinaat ar auzu paarslaam, banaaniem, rupja maluma miltiem utml.), mans svars nopietni kristos.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: