Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2012-04-20 09:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
2 jautajumi kulinarēm
par kulināriju - man ļoti patīk kulinarie ieraksti, izlasu dažkart un pabrīnos

mani moca viens noslēpums visas cibas burvīgās damas, kas cep, marinē, štovē un vāra

1) nu ka viņas resnas nepaliek ?
un nesakiet var apēst tikai 2 pīrādziņus un 1 cūķa gabaliņu un nekas nav
man pēc šādas porcijas uzreiz ļumīgs toksisks tauku kilograms ļerājas priekšā un pakaļā

pārtiekot no tējām un salātiem un liesiem proteīniem un skrienot pudienlaikā, es varu uzturēt iepriekšējo svaru
ar ēšanu es būtu 120 kg vismaz !

2) kā ar laiku, ar dārgo laiku ?
nu labi, citi saka, ka ta ir atpūta, es tur neka tāda neredzu, atpūta ir kas cits

principā ja nebūtu šo divu aspektu, es ar taisītu eksperimentālas maltītes, īpasi ar ķīniesu un japānu piesitienu

bet kaukas jāēd ir un cilveki apkart jabaro
es ar principa varetu atvert pavārgramatu "kā 3 minūtēs uzburt veselīgāKāS VAKARIņas pasaulē" ar reklāmu: mani ēdieni ir
1) laika ziņa visekonomiskākie
2) pavārprasmēs visvienkāršākie
3) sastāvā visveselīgākie


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2010-04-20 12:40 (saite)
Diemžēl kulinārija var gan padarīt resnu. Kopš esmu kritusi šmorēšanas un cepināšanas grēkā, kilogrami nāk klāt straujāk, nekā tad, kad pārtiku pārsvarā no salātiem un konservētām olīvām. Taču nav ļaunuma bez labuma - pateicoties resnēšanai, esmu atklājusi skriešanu, kas mani šobrīd aizrauj pat vairāk nekā 600 veidi kā uzcept jēra ribiņas.
Kas attiecas uz otro jautājumu - kulinārija paver ļoti plašas iespējas pat tādām sliņķēm kā man. Nekad negatavoju mīklas izstrādājumus (pat banālākās pankūkas ne), jo nefanoju par rezultātu un ir pārāk liela ņemšanās. Taču radoši apstrādāt gaļu vai zivi un dārzeņus, un iestumt krāsnī - tā ir tīrā izprieca!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-04-20 12:46 (saite)
nuja, es jau ar skrienu, man tikai pēdas uzbuve traucē, un lasis vai da jebkāda zivs ar salātiem ir absolūtā topā (bet es nopērku jau puslīdz gatavu gabalu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2010-04-20 12:53 (saite)
Neviens cits nesaceps lasi tieši tajā konsistencē, kāda man vislabāk patīk un neuzkaisīs manas todien vismīļākās garšvielas, tāpēc es izvēlos nemaksāt tiem, kas apsāla, iemarinē un apcepina manā vietā, bet gan darīt to pati.:)
Cik km nedēļā Tu vidēji noskrien?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-04-20 12:59 (saite)
4dien iesu pie ortopeda, a to man tomeer peeda (plakana) trauce, par spiti visiem superapaviem :(
a taa - censos katru dienu 5 km, bet sanak drosi vien videju 3, tas ir 20 - 30 nedelja :) un tu ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2010-04-20 13:21 (saite)
Pagājušonedēļ sanāca ap 35. Tagad gribētu kādu laiku tā turēt.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?