smadzeņu darbības blakusprodukts
Labrīt, putra, kur tu biji 
13th-Mar-2014 10:02 pm
Pārsteidzoši, bet šķiet, ka putra varētu būt ēdiens ar vienu no lielākajām daudzveidībām, kas spēj radīt patiesas diskusijas Kā tad ir jābūt. (iekavās autora viedoklis)

a) Vai tas maz ir ēdiens (Autors saka jā, bet pazīst vīriešus, kas apgalvo, ka tas ir ļoti nevīrišķīgs ēdiens un pat sautējumi tiek uzlūkoti ar aizdomām un to vīrišķīgums celts ar krietnu šļuku tobasko)
b) Šķidra vai bieza. (Visām putrām jābūt biezām, citādi tās ir zupas. Mannas putrai jābūt šķidrai, lai laicīgi var identificēt biedu biedu - Kunkuli)
c) Auzu pārslas savārītas tumē, vai skaidri identificējamas (Ar skaidri izšķiramu struktūru, jo mazāk putra atgādina klīsteri, jo labāk)
d) Vai putra ir jaietin seģenēs un jānobriedina kādu stundu? (e? ko? dod ēst!)
e) Piena klātesamība (pienā tiek vārītas tikai saldās putras, miežu, kviešu putraimi - ūdenī)
f) Pieļaujamais objektu izmērs putrā. (Kunkuļiem nē!, ne tikai mannā putrā, bet tie uzglūn arī kartupeļu biezenī, šī iemesla dēļ bukstiņputra arī ir Ļoti aizdomīgo produktu listē. Iespējams, ka grūbu putra jau kvalificējas kā putra, kas sastāv tikai no kunkuļiem)

Bet noteikti ir vēl lietas, kuras manī ir noenkurojušās kā pārliecība, ka īstai putrai jābūt tieši tādai, tikai tās vēl nav konfrontētas ar citādo realitāti
Comments 
13th-Mar-2014 10:49 pm
Savādi. Mannā biezputras kunkuļi ir mans lielākais prieks! Un piena zupu plēve arī.
13th-Mar-2014 10:51 pm
tad tieši tev ir radīts deserts, kas sastāv tikai no piena plēvēm.
13th-Mar-2014 10:57 pm
N-nnē, tas varētu būt mazliet par daudz. Par daudz laimes:)
14th-Mar-2014 01:04 pm
ir baudīts, bet mana gardēža gaume saka, ka piena plēvei jābūt pa virsu kaut kam siltam, nevis aukstai un samačkātai kaut kādā murskulī.
14th-Mar-2014 01:03 pm
te vēl viena tāda pati (sit dūri pie krūtežas)
14th-Mar-2014 07:26 am
a) jā ir. Kas saka savādāk, ir stūlba stūlbeņa stūlbais brālītis;
b) whatever;
c) auzu pārslas ir dievu ēdiens jebkurā konsistencē;
d) putra ir jāatstāj uz plīts malas siltumā. Tas attiecas uz laimīgajiem, kam ir malkas plīts.
e) miežu putrai vārīšanas vidū pielej karstu pienu.
f) gaumes lieta.
14th-Mar-2014 09:50 am
phe
putru daudzveidības pētījumus es atstāju uz pensijas laiku, kad bezzobainība būs kļuvusi par gana svarīgu motivāciju to uzsākšanai. biezzupas un visādi krēmi iet tajā pat plauktiņā
kamēr ir zobi, zobi jāliek lietā, lai tad, kad viņu nebūs, nav jānožēlo visi nenograuztie burkāni un cepumiņi
14th-Mar-2014 09:57 am
man gan šķiet, ka visas sāļās putras ir labu labā piedeva, kad apnikuši kartupeļi vai makaroni
14th-Mar-2014 10:21 am
labi, ka atgādināji, cik man vaļīgi principi
kartupeļu biezputru es ēdu
14th-Mar-2014 10:32 am
tiešām vaļīgi, jo tad jau būtu jāgrauž zaļi kartupeļi, ka šņirkst. :)
14th-Mar-2014 10:54 am
kāpēc zaļi
sacepti biezās ripās, sacepti stienīšos, sacepti plānās šķēlītēs
cieti vārīti
This page was loaded Apr 27th 2024, 6:43 pm GMT.