Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Romachino 

crescendo (crescendo)
Tikai neprasi, no kurienes tāds skaņu salikums.

Nav vēl pabeigts šis zaļais stils, nav.
Un es nemāku ar MSIE apieties. Iepriekšējam stilam bija bugi? šim ir skarbāki.

Jautājums1: kā varēja daļu no css noslēpt no MSIE? (tas pats kas iepriekšējā stilā - atsevišķo ierakstu fona krāsai ir tendence nozust. šoreiz gan teksts izskatās gana labi arī tāpat, tādēļ to gabaliņu varētu paslēpt... kā to darīja?

Jautājums 2: kāpēc MSIE ir ~200 px kreisā mala aiz ekrāna malas (kas attiecīgi rada horizontālu scrollbaru)? 1024x786 izšķirtspējā. Nu jā, absolūti pozicionētā navigācij tur smuki pazūd.

Jautājums 3: firefoxā augšējās joslas attālums no augšējās lapas malas lēkā (te ir-te nav)... tā noteikti ir sintakses kļūda, dubultās definīcijas vai kas tāds.. vēlāk pameklēšu - bet būšu pateicīga, ja kāds norādīs tūlīt.

Comments 

25.-Aug-2005 03:57 pm
Nav tik traki. Atšķirīgus fontu izmērus lietot gan nevar... (ne li ne a nav bloki, platumu norādīt nevar. ja es nejaucos, kas ir visai iespējams), bet pārējais bija tikai matemātika.

Nepatīkamais blakusefekts - pirmoreiz uzbraucot uz kādas no kārtējā ieraksta/komentāra bloka palīgsaitēm, viss bloks nokrīt par kādiem <10 pikseļiem uz leju. Pie viena pirmajā reizē uz leju pabrauc arī lapas virsraksts un apakšvirsraksts (pēc tam - tikai ieraksts)Idejas kāpēc?

Navigācija šādu efektu neizraisa - bet tas, visticamāk saistīts ar tās absolūto pozīciju.
This page was loaded Maijs 9. 2024, 11:21 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09