Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Filmas. Valerian. 

crescendo (crescendo)
Ok, par šo droši vien vērts uzrakstīt, visiem, kas min - tiešām tik slikti, vai tomēr nē?

Filma ir jauka. Vismaz izskatās glīti, izklaidējoši, bez kādas čerņas (pat ja pozitīvisma messadžs no agrākas, nevainīgākas pasaules ir biš uzkrītošs).
Jā, nepamet sajūta, ka tā būtu daudz jaukāka, ja par tāda Avatara eksistenci pat dzirdēts nebūtu, kur nu vēl redzēts, jo same old, same old sajūta diemžēl nepamet. (Un samaitātā iztēle, kas negrib ticēt pozitīvajām beigām, bet vislaik gaida, kā, gribēto dabūjuši, labie-svešie tagad ņems, uztaisīs 180pagriezienu un izmantos savu tehnoloģisko pārākumu).

Nav tik samulsinoša un 'bet kur filma palika' kā Lūsija, vai tik 'ok, smuki, bet šitais smukais jau ir galaicīgi' kā Jupiter Ascending.
Un, jā, galvenajā lomā specefekti - ne tāpēc, ka te būtu garas horeogrāfiskas ainas (kuru te nav! Izņemot Rihannu un par tās ainas pārāk-garumu nevienu sūdzamies nemana), bet tāpēc, ka ļoti ļoti daudz pasaules. Un, atmetot avatarīgās būtnes, ir pietiekami daudz visa-kā-cita, lai tas atstātu svaigu un kvīī iespaidu.

Nē, īpaši domāt filma neliek. Un necenšas likt.

Titullomas aktiera izvēli gan man nesaprast.

Comments 

27.-Jul-2017 01:09 pm
Tb ir vērts aiziet nolūrēt efektus, ok
27.-Jul-2017 03:34 pm
Sižets un aktieri nav tik slikti, lai traucētu vērot efektus. Galvenajā lomā ir viss, kas tur dzīvo fonā, un fonā dzīvo tiešām daudz.

Ja tagad, tad 3d, ja scape, tad ne tuvāk kā 9. rindā.

Ja ne tagad, tad kādreiz uzskrienot, noteikti var mierīgi noskatīties, nebūs 'omg es gribu to pusotru stundu dzīves atpakaļ'.
27.-Jul-2017 03:37 pm
OK, thnx
This page was loaded Apr 19. 2024, 5:23 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09