Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Līdzcilvēki 

crescendo (crescendo)
Kamēr jūs te visi par gī sviestiņu, pilnmēnesi un MR negatīvajām enerģijām uzjautrinājāties, vienā no FB jautrībai veltītajiem fīdiem orģinālavota aizstāvībai uzstājas RSU beigusi ķīmijterapijas speciāliste, kas tagad zināšanas Gērsona institūtā papildina.

Lūk, tas vairs nav smieklīgi.

Comments 

31.-Aug-2015 01:15 pm
Jā, bet nedemonizējot, lai nav tas pats 'bērns ar visu ūdeni' variants. Lai cilvēki saprot, ka tas _tiešām_ var notikt arī ar viņiem, nevis tikai 'ai, nu tiem dīvainajiem, kas lasa dziedniekus un tamlīdzīgas avīzes'. Vajag tos stāstus, kur arī parastais vidusslāņa pārstāvis ar savām divām humanitārās ievirzes izglītībām sapratīs, ka, zināmos apstākļos, arī viņš tam spētu noticēt.


31.-Aug-2015 01:23 pm
Jā, apmēram tā. Svaigi dārzeņi un zāļu tējas ir OK, bet ar tiem nevar ārstēt audzējus. Placebo efekts darbojas, bet savās robežās. Nu un iemācīt cilvēkiem, kā paskatīties pakaļ informācijai un no kurienes kam kājas aug - nenoticēt visam, kas smuki izskatās - nu tur smukas puķītes un dzejiski teksti mājas lapā, tipa baigi draudzīgi.

Galu galā ja prot filtrēt datus, tagad tiešām daudz ko var atrast pats, nu tikai zortēt jāprot, jo internetā ir mušas ar kotletēm un visko citu kopā.
This page was loaded Jun 26. 2024, 3:33 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09