Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Līdzcilvēki 

crescendo (crescendo)
Kamēr jūs te visi par gī sviestiņu, pilnmēnesi un MR negatīvajām enerģijām uzjautrinājāties, vienā no FB jautrībai veltītajiem fīdiem orģinālavota aizstāvībai uzstājas RSU beigusi ķīmijterapijas speciāliste, kas tagad zināšanas Gērsona institūtā papildina.

Lūk, tas vairs nav smieklīgi.

Comments 

31.-Aug-2015 09:36 am
Par to 'bēbju izliešanu ar visu netīro ūdeni'...
Ec - tieši tie absurdi nemedicīniskie viedokļi jau arī liek izliet ar visu ūdeni arī bēbi - tos uzskatus, kas aicina vienkārši pievērst vairāk uzmanību zināmām problēmām medicīnas sistēmā.

Vakcinēšanas debatē tas ir ļoti uzkrītoši.
Homeopātijas ziņā.. arī. Interesants fakts par placebo - sākot veikt pētījumus austrumeiropā, daudziem esot nācies saskarties ar absurdi augstu placebo līmeni šeit.
Jo pētījumos iesaistītie mediķi ir daudz laipnāki, nekā 'es esmu autoritāte un jūs esat niecības' klasiskā padomiskā pieeja.
Viens, ka cilvēkiem paliek labāk jau no tā vien, ka mediķi pret viņiem beidzot izturas kā pret cilvēkiem. Bet ir arī pavisam ne psihosomatisks aspekts - mediķi viņos ieklausās un dod racionālus ieteikumus (par ar pētījumu it kā tieši nesaistītām lietām) - un cilvēki tos sadzird un ņem vērā. (jo nāca no laipna cilvēka)... un, protams, ka cilvēkiem kļūst labāk. Lūk, paaugstinātu holesterīna līmeni šis efekts varētu ietekmēt diezgan zvērīgi.

Tā ir viena liela daļa no homeopātu bonusiem - laiks ieklausīties pacientos + saskarsmes prasmes (jo ienākumi ta no tām ir tieši atkarīgi).


Bet, sorry, ne jau tad, kad pacientam ir jāpieņem lēmums 'izgriežam šito aizdomīgo lietu šodien, kamēr tā vēl nerada problēmas un mierīgi dzīvo vēl gadus 30, vai vispirms paspēlēsies ar alternatīvajām terapījām un atgriezīsies pie mums, kad pat ar visskarbāko terapiju mēs varbūt varam pastiept tavu dzīvi par 3 mokošiem mēnešiem'.
31.-Aug-2015 09:40 am
+1, ir kaudze reālu storiju ``tagad aizbraukšu uz indiju`` => pēc tam inoperabla 4 stadija, viss.
This page was loaded Maijs 27. 2024, 4:45 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09