Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Resolutions ptII 

crescendo (crescendo)
Nē, es tiešām to 'fui fui resolutions' domstilu īsti nesaprotu :)


1)Man jaungada rituāls kopš bērnības ir bijis agri pirms 00:00 drusciņ padarīt to, ar ko gribu jaunajā gadā veiksmīgi nodarboties. Kas pārsvarā bija matemātikas uzdevumu risināšana, vai, tuvāk mūsdienām - palasīšana par oracle datubāžu veiktspējas uzlabošanām. Vai 'vecākošanās, divos pēdējos gados, d'oh.

2)bet arī klasisko apņemšanos, kad nu esmu +/- ap jaungadu uzsākusi, bijušas veiksmīgas. Jo pozitīvi pielietojama informācija tomēr intensīvāk apkārt riņķo (ne ezotēriskajā 'pasaule sadodas rokās nozīmē', bet banāli infosfērā - portālos, blogos, žurnālos). Protams, zem tās ir arī ļoti daudz nederīgas un pat kaitīgas informācijas, bet par to... citā postā.

Comments 

2.-Jan-2015 04:03 pm
Stereotipu zinu,bet dabā tieši pirmajā janvārī sastapusi neesmu. Varbūt man pārāk prātīgi cilvēki apkārt. Varbūt pati tāda, tāpēc neredzu :) Vai arī dzēš tas, ka pašai ir bail iztērēt jaungada vēlēšanos kaut kam neīstam... nezinu.

Nopietni - tur ir tikai pamudinājums saņemties un braukšana uz viļņa. 'Look at me' būtu kā reiz 1. maija apņemšanās, vienam un unikālajam, barā darīšana ir kā reiz barā paslēpšanās, lai pārāk neizceltos.
This page was loaded Jun 26. 2024, 9:09 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09