Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Latviešu īpatnības 

crescendo (crescendo)
Ķīniešu viešņas komentārus atstātot -

Visi mūsu ēdieni ir skābi. Pie tam skābi sliktā nozīmē - nevis tā kā citrons, vai dzērvene piemēram. (Cik nu saprotu, problēma ir ar mūsu mīlestību pret biezpienu, kārumsieriņiem, kefīru un, galvenais ļaunums - skābo krējumu uz pelmeņiem, pie salātiem, zupā un jebkur citur). Ieskābuši, tā teikt.

Latvieši nesamērīgi mīl brūno krāsu. Ēkas, dzinatara rotaslietas, trauki, apģērbi - viss mums esot brūns.

Rīgas ielas ir tukšas - ne te cilvēku, ne mašīnu. Un ja Brīvdabas muzeja gadatirgus apmeklētību mēs uzskatām par pūli... Nu tas ir kā Gaiziņu saukt par kalnu.

Comments 

10.-Jun-2010 02:23 pm
Nabaga viešņu viesmīlīgi baroja ar auksto zupu, skābeņu zupu, skābo kāpostu zupu, soļanku, kefīru, rosolu, pelmeņiem ar krējumu, siļķi ar biezpienu un tagad neatceros ko vēl, saldajos piedāvājot kārumu šokolādē, maizes zupu un jogurtus.
Pēdējā dienā tik mierināja, ka nē, nu nav jau tā, ka visi latvieši to pašu ēd.
10.-Jun-2010 02:37 pm
Man arī rastos slikts iespaidus par valsts ēdieniem ja mani barotu ar uzskaitītām lietām, it sevišķi ja visam gāztu klāt tonnu skābā krējuma. :)

Brokastīs vajadzēja dot auzu putru ar tonnu saldas aveņu zaptes. Pankūkas arī būtu laba izvēle. Pusdienās ceptus kartupeļus kopā ar sīpoliem, marinētas bietes ar ķiplokiem un gaļā kādu cepeti. Šīs jau man liekas arī ir latviskas lietas un nemaz nav skābas.
This page was loaded Jul 2. 2024, 8:40 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09