Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Congratulations, geniuses 

crescendo (crescendo)
We've done it, No9 in Reddit today.
http://www.reddit.com/r/programming/comments/c3je9/this_is_called_hacking_in_latvia/
It seems that you've been living two lives. One life, you're Ilmārs Poikāns, a researcher at the University of Latvia’s Institute of Mathematics and Computer Science. You have a social security number, pay your taxes, and you... help your landlady carry out her garbage. The other life is lived in computers, where you go by the hacker alias "Neo" and are guilty of virtually every computer crime we have a law for. One of these lives has a future, and one of them does not.


Labi, štrunts par nerdu ziņu agregācijas saitu, kur pirmajā lapā ne jau svarīgās, bet īpaši apmemjotās un rinda darbam nepiemēroto ziņu. Bet man tik un tā ir kauns par mūsu tautiešu, atvainojiet, bet stulbumu. Rekur komentāros kaut vai spilgtu piemērsu netrūkst-http://www.orb.lv/blog/?item=101710

Nu jau tik tāl esam AKKAs smadzeņizskaloti, ka _jebkura_ informācijas kopēšana automātiski ir zagšana? Un patiešām cipariņa mainīšana URLā tiek uzskatīta par hakošanu?

Smieklīgi, vai ne, cibai drošība labāka nekā VIDa EDSam. (Lai gan arī cibas ierakstus reizēm var izlasīt aizsargātos - ja sākotnēji bijuši publiski un tad izdzēsti, tad latest.bml ir redzami uz mūžīgiem laikiem. Oh my, to zināt arī, protams, ir hakošana).
Indeed..
People who can't read this piece of code may think that these are magic bits of evil

Comments 

15.-Maijs-2010 06:05 pm
Vēl viņi gan jau māk braukt ar automašīnu.
Un gan jau viņu datoros ir kaudze ar salaistiem vīrusiem& trojāniem, t.i., ar datoriem tik labi apieties nemaz nemāk, kā citi arī nemāk automašīnu paši salabot. k kā tā.

Problēma jau tā, ka viņi izsakās par lietām, par kurām neko nejēdz; parasti, vismaz es pati, to stulbumu īpaši neievēroju, jo apspriestajās jomās neesmu speciāliste, bet tagad, kad protu profesionāli :) izmantot datoru un tā iespējas, tad varu arī redzēt to ārprātīgo tumsonību komentāros.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:30 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09