Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Komunikācija 

crescendo (crescendo)
Māte sūta poētiskus epastus par tēmu "ak, kāpēc gan tu mums neraksti, dzīvē tik labi, ka pavisam par mums aizmirsti, ja? Bet zini, vēlāk var būt arī sliktāk".

Lasu, lēnām drupinos pašpārmetumos un neatbildu.
Vienkārši trūkst enerģijas, ko tādai komunikācijai veltīt. Jo retāk runājam, jo grūtāk kļūst, jo asākus naktsmurgus izsauc kārtējie pašpārmetumi par kārtējo vēstuli... bet pateikt, ko domāju, būtu bezjēdzīgi un egoistiski. Neteikt tomēr šķiet labāk.

Comments 

6.-Jan-2008 09:16 pm
Same thing here - [viņi] domā, ka labākais veids kā sākt sarunu/uzlabot attiecības ir vainot, likt justies vainīgam to nepamatoto un paranojas pilno apgalvojumu dēļ, kas ikdienas izskan. Cer, ka, ja katru dienu kliegs "tu esi kroplis", otrais pēkšņi sāks ticēt un censties būt tādam, kādam vieņiem liekas tam jābūt.
Runājot par patiesības teikšanu - retos brīžos tas tīri labi nostrādā (un pat uz ilgu laiku). Well, at least in my case
6.-Jan-2008 09:28 pm
Nē, nu efektu 'leave me alone' jau tas panāktu.
Starp citu, to vēl efektīvāk panāktu bana uzlikšana epastiem un telefona ierakstīšana melnajā sarakstā.

Bet vēlme jau nav to panākt _tā_.
6.-Jan-2008 09:32 pm
Nē, nu ne jau spļaušana sejā. Bet izskaidrot viņiem, ko tad viņi patiesībā dara un kāpēc tu to negribi/tev tas nepatīk/u.tml. Tiešos vārdos
6.-Jan-2008 11:26 pm
Aha, man aī tā šķiet. Ka vajag labāk pateikt riebīgu patiesību, nevis noslēgties. Vecāki tomēr ir vecāki, viņus no dzīves tā pa riktīgam izsvītrot nevar.
This page was loaded Sep 21. 2024, 12:33 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09