Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Līdzsvaram (pret top gear) 

crescendo (crescendo)
Kāds bija tas lieliskais vārdiņš cilvēkam, kas nodarbojas ar apģērba piegriežņu pārveidošanu citiem izmēriem? Re, nekādi neatceros, bet gribētos.

Īpaši brīdī, kad ieraugi jauku krūšturīti -gaiši brūns ar smalku melnu zīmējumu un melnām mežģīnēm gar malu. Mazs A. Un tad paskatoties, kā tas pats izskatās C bļodiņām pielāgots, atliek vien nopūsties. Gaišbrūnais atlasa gabaliņš tieši tik pat liels, kā A, bļodiņa palielināta uz 'mežģīnas gar malu' rēķina, apgriežot otrādi atlasa/mežģīnu proporciju. Ne pārāk glīti. Un tīri pēc izskata, nešķiet, ka diez ko ērti arīdzan. (Nē, nē, piedāvāt man 'visu laiku ērtāko krūšturi, kas tikai reizēm cieš no pārkaršanas problēmas' man nevajag.)

Nē, nu esmu, jau esmu pamanījusi pēdējā laikā dīvaini uzpeldējušo 'mēs esam eiropieši nevis amerikāņi' un 'skaistas krūtis ir A, vēlams AA' kustību, bet nu tā tomēr ir diskriminācija :) Vēl jo vairāk tāpēc, ka līdz smadzenēm ar lielu novēlošanos aizgājis, ka jā, jā, ir man krūtis. Ne tikai 'yup, I got boobs', ne tikai 'visām sievietēm ir krūtis', bet jā, šitās. Manējās. Un neizliekaties, ka sapratāt atšķirību, es noformulēt nemāku.

Ok, nav jau gluži tik slikti, kā apavu veikals, kurā norāda kurpītes no 39 un lielākas meklēt Tajā stūrī, pie galošām :)

Comments 

7.-Okt-2007 04:50 pm
Man ir veicies atrast glītu gaišbrūnu krūšturi ar melniem rakstiem un melnām mežģīnēm D izmēram. Nepadodies!
ps - man liekas, tās vešas kaut kā maskējas, jo par šo problēmu sūdzās gandrīz visas manas paziņas, pilnīgi neatkarīgi, vai viņi izmērs ir A, B, C, D, E vai vēl kāds kosmiskāks apzīmējums.
7.-Okt-2007 08:01 pm
Izņemot avārijas 'vajag baltu, gludu, bez lencīšu un tūlīt' gadījumus, īstenībā 'kaut ko aci pieķerošu' atrast var tīri labi. Protams, gadās, ka lūk A ir un lielāks vienkārši nav - bet nu sīkums tad ar visu. Bet tā, ka būtu, bet tik ļoti estētiski kvalitatīvi atšķirīgs...Heh, nez, var jau būt tieši konkrētais izvilktais eksemplārs ražošanas brāķis pagadījās? :)
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:44 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09