Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Bet salavecha nav! 

crescendo (crescendo)

Neatceros sevi ticeejusi daavanas nesoshaa salavecha esamiibai. Tam, ka ir viens iistais salavecis, kas uz egliiteem naak, un vairaaki ne tik iistie - tam jaa. Bet ne tam, ka shiem ar daavanu neshanu kaads sakars buutu. Vienkaarshi tas viens likaas iistaaks. Un biezhaak maniits pasaakumos. Bet ne jau par salavechiem runa shoreiz. Taa tik taa, metafora.

Sanaaca shosestdien pastaaveet blakus barinjam beernu, kas njeemaas ar maaliem, ar virpu gribeeja speeleeties. Taa pastaaveet un paskatiities - kaa vinjiem kaut ko raada, it kaa neraada - un skaidri apjaust, ka nu... nav jau nav raadiitaaja tas teiksmainais radiijums no beerniibas, kam maals Noteikti klausiija, kas Vienmeer zinaaja atbildi uz Jebkuru jautaajumu, un Nekad Nekljuudiijaas.

Cik ilgi skatiisies - panjeemu es arii piku paspeeleeties. Un, protams, meiteniite blakus izmantoja izdeviibu, ka ir kaads, kam paraadiit, kas vinjai tur sanaacis (nekad iisti nesaprastiishu to veelmi savus radiijumus paraadiit klaat pienaakushajam pieaugushajam. Nesapratu, kad pati taa dariiju, nesaprotu, kad dara man.) Prasa man, ko es tur miicu no maala. Veel viena ciitiigi prasa, kaa var vaaziiti uztaisiit.

Atminja ir paklausiigs zveers - aatri vien no dziljajiem apcirknjiem izrauj kaut kad ciitii shkjirstiitus metodiskos noraadiijumus keramikas nodarbiibu organizeeshanai (begeezus, bet nu tieshaam, kas VEEL par crapu man tur meetaajas, m? Welcome to the Matrix. Padodiet man to helikopteri, gan es kaut kaa. Peec sen lasiitas instrukcijas.).

Pashapzinja tikmeer tik skalji gaudo 1)es neko nezinu 2)es te esmu tikai cieminjsh 3)es neko nezinu 4)es sen neesmu pat plasteliinu rokaas njeemusi 5)es neko nezinu 6)un arii agraak man nekas labs nesanaaca 7)es neko nezinu 8)un ko man tagad dariit?

Jaa, vaaziiti vinja taatad grib, Vaaziites uz virpas tak taisa... tikai tur prasmi vairaak vajag un eee, maala piku lielaaku, un ar lielaaku piku straadaat prasmi vairaak vajag. Ak jaa, pareizi, tak bija kaa reiz lai vertikaalo telpisko izteeli iedarbinaatu, kaa reiz pirms pie virpas laishanas ieteikts taas elementaaraas vaaziites dot taisiit - taisnstuuriiti sarulleet (izklaidei faktuuru ar priezhu mizaam saveidojot) un pamatni pieliimeet, salaiduma vietu aiztaisiit.

Vai man gruuti maaziitinju taisnstuuriiti izgriest un paraadiit? Nav gruuti. Bet meiteniite sajuusmaa, ka vinjai tagad vaaziite, un nekaadus iebildumus, ka 'um, es tikai paraadiiju kaa, taisi tachu lielaaku' neklausaas.

9)Tu neko nezini, salaveci.

Comments 

16.-Jul-2007 09:12 pm
Salavečiem nav nemaz tik daudz jāzina, nu tiem, ne-ziemassvētku. Vienkārši jābūt blakus, kas laikam ne vienmēr ir tik vienkārši.
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:51 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09