Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Asinis. 

crescendo (crescendo)
Viena no lietām, kas 'kaut kad vajag pamēģināt' sarakstā karājas jau biš pirms astoņpadsmitās dzimšansdienas (pirms kuras to, afaik, vienkāršineļauj) - bet vienmēr jau kaut kā atrunas izrādījās gana spēcīgas, lai tā arī neaizietu.

Tāds telefona zvaniņš 'klau, ir te tāda lieta, nevari palīdzēt' kā reiz pirms brīvas dienas, kurā tāpat lāga nav ko darīt trāpīja īstajā vietā. Galu galā, kāpēc lai tieši šī nebūtu īstā diena nepiedzīvotajam piedzīvojumam. Un ja vēl kādam kaut cik sataustāmo cilvēku lokā no tā kāds labums tiek.

Ierasties tur gana laicīgi ir labi - reģistrācija, jo īpaši ja procedūra konkētas personas labā domāta, ir gana ilga. "Au" pie pirkstā iegriešanas un atjokojiens 'citādi jau pie tām četrām lāsām netikt' (Nu jā. Neesmu [info]rasbainieks, par manu asinsgrupu dažādi analīžu veicēji iet un izkauties savā starpā nav jāsūta. A+.)

Konstanta pārjautāšana 'kā jūties, vai viss labi', ko vienā brīdī plūstoši nomaina 'tiešām bez pārmaiņām, ja?'. Bet klau, nu kā nošķirt, vai tiešām ir kas, kam vērts uzmanību pievērst, kur nu vēl saprast, kā to īsti aprakstīt, lai pareizi arī saprastu?

Interesanti skatīties uz sarkano trubiņu. Un dīvaini, ka uztvert to melnsarkano, maisiņā ritošu par kaut kādu sevis daļu nekādi neiznāk. Tik tāds viegls pārsteigums, kad caurulīte, kas analīzes ņemot viegli gar apakšdelmu nobraucas, izrādās pavisam silta. Nu jā, silta, asinis taču svaigas, kādai tad vēl tai būt.

Heh, bet interesants piedzīvojums kopumā. Visnotaļ interesants.

Comments 

15.-Jul-2007 07:27 pm
Eh. Man neļauj, svars par mazu esot. Bet tu malacs.
15.-Jul-2007 07:36 pm
Jā, jā, kabinetā 'te mēs pārliecinamies par jūsu veselības stāvokli' svariņi tiešām uz grīdas stāvēja. Bet kāds nu ir standartsavācamais tilpums, tāds nu ir.
15.-Jul-2007 08:31 pm
Man it kā ārsts rekomendēja ar šo nodarbi nodarboties, jo asins ķermenīši ražojot sarkano šķidrumu par daudz, bet kaut kā tā ar nav ne laika ne vēlēšanās īsti..
15.-Jul-2007 08:52 pm
Nu ārsta rekomendācijas jau it kā labi skaitās pildīt.

Bet tā, nez, pasaules labojoši vēlmi visiem stāstīt, cik tā ir laba lieta, neizjūtu. Jo īpaši tā, kad pati to daru pa lielai daļai sevis, ne citu pēc.

Ja nu vienīgi tev asinsgrupa tāda ekskluzīvāka :)
15.-Jul-2007 09:21 pm
Šausmīgi ekskluzīva...
0Rh+
:)
15.-Jul-2007 09:26 pm
Aga, tikai biš retāka par vispopulārāko manējo :P

AB ir tās retās. Un negatīvās principā.
16.-Jul-2007 03:19 am
Man tieshi taada :P
16.-Jul-2007 09:23 am
Nu jau gan..
Savulaik,kad es mācījos medicīnu, tad visiem apgalvoja, ka 0 Rh+ ir visbiežāk sastopamā asinsgrupa.
:)
16.-Jul-2007 09:46 am


Vispaar padomiskajaa Eiropaa varbuut tieshaam 0 vairaak, bet tieshi Baltijaa it kaa tomeer A ir populaaraaka.
Tuvu treshdaljai kaa viena, taa otra jebkuraa gadiijumaa.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:32 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09