Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Unsleep. 

crescendo (crescendo)
Tikai pusotrs gads bija vajadzīgs, lai vēlreiz saņemtos un tomēr pamainītu paskatu tam, kas nu man parādās savu cibu skatoties. SNav ko bakstīt to, kas pavisam salauzts nav - tā nu struktūra palika neaiztikta, mainījies tikai CSS.

Pie viena bija vēlme paslēpt dažus elementus no telefona- bet te nu saskāros ar ķēpīgi riebīgām problēmām - @media handheld {} cibas S2 kompilerim sagādā 'ilgi domāt, izmest baltu lapu' problēmas (to pašu nez kāpēc dara arī viena otra CSS kļūda). Arī variantu ar linkošanu uz cita stila ģenerēto css tā arī neizdomāju, kā pie darbošanās piedabūt.

Visas atlikušās idejas prasa importēt ārējo CSS. Varbūt kāds ar hostingu tādam mazam failiņam var izlīdzēt? Paldies [info]hagi.

Note: pagaidām skats tikai FF pielāgots. MSIE nekrāsas un nevietas vēl jāizlīdzina. Un par izšķirtspēju platumu arī jāpadomā.
Note2: ja kāds var palīdzēt izdomāt, kur ir bugs, kāpēc Opera Mini atsakēs ēst handheldu css - you're welcome. Vispār jebkāda papildinformācija par daudz stilu lapu kārtošanos taptu ļoti, ļoti novērtēta. Vainīgais kods izskatās šādi:
<title>$title</title>
<link rel="shortcut icon" href="http://foto.inbox.lv/albums/cresado/cibai-general/jpg.jpg" type="image/x-icon" />
""";
if ($*layout_stylesheet=="") { 
  """  
<link title="Unsleep" rel="stylesheet" href="http://klab.lv/users/crescendo/res/7549/stylesheet?1139573339" type="text/css" /> 
""";
}else{
  """  <link title="External" rel="stylesheet" href="$*layout_stylesheet" type="text/css" />"""; 
}
$this->print_head();
"""
<link title="Unsleep-mobile" media="handheld" rel="stylesheet" href="http://195.62.139.43/unsleep-phone.css" type="text/css" />
</head><body>
<a name="top"></a>
"""; $this->print_body(); """

Comments 

4.-Mar-2007 10:38 pm
Varu uzmest uz sevis, domāju, ka neviens neprotestēs - ja vien tevi pārāk nebesī doma, ka viss CSS nobrūk, ja es kādreiz izdomāju pārstartēties vai izrubīties (tas nav pārāk bieži)
5.-Mar-2007 08:55 am
CSS datora pārlūkam šā vai tā paliek cibā. Ārējo hostingu man vajag handhelda CSSam - un tur, ja arī viss nobrūk, nekas briesmīgs nenotiek.
4.-Mar-2007 11:08 pm
Safari arī neņem
4.-Mar-2007 11:11 pm
Nu pašlaik neņem nekas, eksperimentēju :)
29.-Nov-2010 07:46 pm
Note to self: do not do this.
Pirmkārt tas nestrādā.
Otrkārt tieši tas izskatās bremzēja manu cibu pēdējā laikā.
This page was loaded Apr 28. 2024, 6:47 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09