Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Unsleep.

crescendo (crescendo)
Tikai pusotrs gads bija vajadzīgs, lai vēlreiz saņemtos un tomēr pamainītu paskatu tam, kas nu man parādās savu cibu skatoties. SNav ko bakstīt to, kas pavisam salauzts nav - tā nu struktūra palika neaiztikta, mainījies tikai CSS.

Pie viena bija vēlme paslēpt dažus elementus no telefona- bet te nu saskāros ar ķēpīgi riebīgām problēmām - @media handheld {} cibas S2 kompilerim sagādā 'ilgi domāt, izmest baltu lapu' problēmas (to pašu nez kāpēc dara arī viena otra CSS kļūda). Arī variantu ar linkošanu uz cita stila ģenerēto css tā arī neizdomāju, kā pie darbošanās piedabūt.

Visas atlikušās idejas prasa importēt ārējo CSS. Varbūt kāds ar hostingu tādam mazam failiņam var izlīdzēt? Paldies [info]hagi.

Note: pagaidām skats tikai FF pielāgots. MSIE nekrāsas un nevietas vēl jāizlīdzina. Un par izšķirtspēju platumu arī jāpadomā.
Note2: ja kāds var palīdzēt izdomāt, kur ir bugs, kāpēc Opera Mini atsakēs ēst handheldu css - you're welcome. Vispār jebkāda papildinformācija par daudz stilu lapu kārtošanos taptu ļoti, ļoti novērtēta. Vainīgais kods izskatās šādi:
<title>$title</title>
<link rel="shortcut icon" href="http://foto.inbox.lv/albums/cresado/cibai-general/jpg.jpg" type="image/x-icon" />
""";
if ($*layout_stylesheet=="") { 
  """  
<link title="Unsleep" rel="stylesheet" href="http://klab.lv/users/crescendo/res/7549/stylesheet?1139573339" type="text/css" /> 
""";
}else{
  """  <link title="External" rel="stylesheet" href="$*layout_stylesheet" type="text/css" />"""; 
}
$this->print_head();
"""
<link title="Unsleep-mobile" media="handheld" rel="stylesheet" href="http://195.62.139.43/unsleep-phone.css" type="text/css" />
</head><body>
<a name="top"></a>
"""; $this->print_body(); """

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 28. 2024, 2:17 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09