Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Fantāzijas biedrības (LFFB) pasākums. 

crescendo (crescendo)
Šosestdien, 28.oktobrī.

Tallinas 97

  • 11.30 Bildīšu demonstrēšana par tēmu "Moderno mītu varoņi". Varbūt sadalīta vairākās, bet, principā, tēma viena - moderno mītu varoņi (vampīri, vilkači, ļaunās lelles, spoki skapī, arī pa kādam komiksu varonim), un šausmu stāstu ilustrācijas - Ktulhu un visādi pussatrunējuši vai acīmredzami vājprātīgi ķēmi. Nekādu citplanētiešu un dēmonu.
    Tā būs šausmu "erotika", t.i., viss mākslinieciski labā līmenī.
    Filmu nebūs, tikai labu mākslinieku zīmējumi vai datormākslas darbi.

  • 12.00 Lekcija par tēmu "Urbānie mīti". (Cik nācies dzirdēt, runātājas stāstījumi parasti ir pietiekami nopietni un tīri interesanti klausāmi, it īpaši ja neievelkas pārāk gari. Tādi labi kopsavilkumi par nezināmām lietām.)

  • 13.00 Lekcija par tēmu "Spoku stāsti" (runātājas stāstījumus dzirdēt nav nācies).

  • 14.00 Bildīšu demonstrēšana par tēmu "Star Wars mošķi" (Runātājam ir ļoti melna humora izjūta. Nelielas auditorijas priekšā runā labi, lielākas - nav nācies dzirdēt).


  • Pāttraukums.


  • ~15.00(?) otrā daļa - cik saprotu, lomu spēles.

  • No spēlēm - zināms, ka būs viena urbānās fantāzijas žanra lomu spēle. (Iedomājies "Sardzes" sērijas filmas - tikai no vienkāršā garāmgājēja, nevis sardzes darbinieka viedokļa) - bet tieši kurā brīdī tā sāksies, nav zināms. Pieteikšanās šai spēlēi notiks turpat uz vietas.

    Nākt var jebkurš, kam ir interese, nekādas ieejas maksas šobrīd nav. Un jā, cik nu pāris reizes ir būts, vienmēr ir gana daudzi, kurus es nepazīstu (kas, protams, galīgi nav rādītājs) un arī daži, kurus, kā šķiet, vispār neviens nepazīst - un nekas, neviens viņiem īpašu uzmanību nepievērš.

    Organizatoru informācija par nokļūšanu (neesmu šajā norises vietā bijusi, tā kā apstiprināt nevaru):

    • Ar 3. autobusu līdz pieturai "Jāņa Asara iela", izkāpt ārā un pa Asara ielu paieties līz Pērnavas ielas stūrim (Centra virzienā), pagriezties ap stūri pa labi un aiziet līdz norādītajai mājai. (ja dikti nemaldos, blakus māja ir Latvijas un Amerikas acu centrs).

    • Ar 5. trolejbusu līdz pieturai "Jāņa Asara iela" (trolejbuss iet pa Tallinas ielu), izkāpt, pāriet pāri Tallinas ielai, un paiet gabaliņu uz priekšu, garām Acu centram, līdz norādītajai mājai.

    • Ar 22. trolejbusu (pie Stacijas) braukt līdz pieturai, kas ir pēc Matīsa ielas (nosaukumu neatceros), izkāpt, paiet uz priekšu līdz Talinas ielai, pāriet tai pāri, pagriezties pa labi un iet līdz norādītajai mājai (pirmā māja no stūra).

    • Māja ir pusotra stāva, stāv aiz drāšu žoga pagalma vidū. Tā ir vienīgā māja kvartālā, kas atrodas nevis pie trotuāra, bet dziļāk, aiz sētas.

Comments 

26.-Okt-2006 05:00 pm
tad sestdien vai 27.10 ?
26.-Okt-2006 05:06 pm
American style kalendārs, johaidī ar ārā.

Sestdiena, protams, sestdiena.
27.-Okt-2006 01:09 pm
Jā, un jums patiešām ir jāiet iekšā tajā mājā, kura izskatās uz sabrukšanas robežas un pēc Padomju laiku paliekas. nebaidieties, dzīvībai bīstami tas nav. Vismaz pagaidām vēl nekas nav atgadījies.

Lai jūs neattur iestrēgušais papēdis sagruvušajā pakāpienā.
Tā tiešām IR īstā vieta, kur traukties iekšā pēc lekcijām gan par grāmatām, gan citām kulturālām lietām.

Sagruvušos pakāpienus var atrast orientējoties pēc gotiski tērptu metālistu bariņa, kas pie tiem smēķē. No viņiem nevajag baidīties. Tie ir mūsu goti. Draudzīgi.
27.-Okt-2006 01:16 pm
Kas mums šodien iekodis?
27.-Okt-2006 01:24 pm
It kā nekas...
Bet vispār grūta nedēļa...

Nē, nu es piekrītu, izklausās ciniski, bet no otras puses, ja es būtu Tavas Cibas lasītājs, kurš alktu pirmo reizi apmeklēt LFFB lekcijas, es tiešām nebūtu pārliecināta, ka man jāiet iekšā tajā mājā...
27.-Okt-2006 01:35 pm
a nez, var nākt ne uz tiem pus11, bet mazliet vēlāk? bet pims pirmās pauzes? starp lekcijām? nenositīs? nu neesmu es nakāds cīrulis.
27.-Okt-2006 01:46 pm
Var nākt cikos gribās un iet prom cikos gribās. Lekcijas notiek visai neformālā atmosfērā un ne uz vienu izskrienošo parunāt pa telefonu, vai nokavējušos ar baltu aci virsū neskatās.
27.-Okt-2006 02:08 pm
Lekciju sākumi un beigas ir dziļi aptuveni. pusdivpadsmit ir tāds aptuvenais sākums. Kad atnāksi, atnāksi. Kad aiziesi, aiziesi. Atnāksi, nošausmināsies, aizbēgsi - arī nekas ļauns nenotiks.
27.-Okt-2006 05:04 pm
Paldies, ka atgādināji - mūždien sanāk pāris dienas pēc pasākuma uzklīst kaut kādām atsauksmēm un tikai tad atcerēties, ka pirms mēneša pati biju ieplānojusi, ka noteikti jāaiziet.
Neesmu draudzīga ne ar autobusiem, ne trolejbusiem, tāpēc laikam labāk pameklēšu karti :)
28.-Okt-2006 05:44 am
Umm, ap šo dienas laiku es sāku tomēr pārdomāt savu ierašanos... Jap, es pārdomāju :)
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:05 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09