Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Gredzeni, gredzentiņi. 

crescendo (crescendo)
Pajautā kāds iejautājās par to, uz kura pirksta saderināšanās gredzenus pieklājas valkāt. Nu jā kā kurā valstī - un man kaut kā šķiet, ka īpašu saderināšanās gredzenu tradīciju mums nav. Vismaz viedokļa, ka saderināšanās gredzenam noteikti jābūt ar briljantu aptuveni bildinātāja 2-3 mēnešalgu apmērā. Un neaizmirst, ka vairums meiteņu nevēlēsies sevi pārdot lētāk, kā par apmēram 1 karāta gredzenu. Uzskats, ka vīrieša spēja šādi izmest naudu par neko norāda viņa nodomu nopietnību.

Katram topošajam vīram ir jāapgūst "4c slengs", lai nejauši nenopirktu gredzenu, kas neder par saderināšnās gredzenu (nez kādēļ tādi takš laikam ir lielākā daļa). Par laimi ar veselīgu piebildi - labāk pasūtīt. Tāpat uz aci neatšķirsi. Un arī detektīvromānu iemīļotais 'akmens skrāpē stiklu' īsti lietderīgs nav - vairums dimana izvietotāji šā vai tā ir cietāki par stiklu.

Laikam jau mūsu 'katrai jāgrib balta kleita, plīvurs un baznīca' vēl nav tā slimākā 'kā vajag un kā nevajag precēties' izpausmes forma.

Un par tiem pirkstiem - laikam jau, ja saderināšanās un laulības gredzens nav viens un tas pats, tad uz labās, un pēc tam nēsā abus uz viena pirksta. Ja ir - tad līdz kāzām uz kreisās, tad uz labās.

Comments 

17.-Sep-2006 07:22 pm
kaukur lasīju, ka bieži vien tie dārgi izplānotie bildināšanas pasākumi dod sirdij mazāk siltuma
18.-Sep-2006 08:58 am
Ko padarīsi kultūrai, kas mēģina sirds siltumu mērīt karātos?

Vēl jau mums te tas ieviests nav - bet neuztraucies, gan jau drīz būs. Indigo paaudze mums iemācīs :)
17.-Sep-2006 07:36 pm
Un neaizmirst, ka vairums meiteņu nevēlēsies sevi pārdot lētāk, kā par apmēram 1 karāta gredzenu. Uzskats, ka vīrieša spēja šādi izmest naudu par neko norāda viņa nodomu nopietnību. utt.

Smaidīgi un jēdzīgi. Dažas domas pieseivojam. ;)
18.-Sep-2006 08:59 am
Pateicos. Pirmdienas rītā šādu komentāri šķiet vēl patīkamāki kā parasti.
17.-Sep-2006 07:51 pm
Uh. Nedod dies ka mums kaut kas tāds kā saderināšanās gredzeni būtu ienākuši prātā - ņemot vērā to, ka, ja pareizi atceros, domu par sareģistrēšanos pirmā izteicu es... :D
17.-Sep-2006 08:28 pm
Bļins, tā jau bezjēdzīgās kāzu ceremonijas un saistītās lietas afigenno naudu maksā, tad vēl par šito sīko sūda gredzenu izgāzt naudu labas lietotas automašīnas vērtībā?
*turpina atlikt kāzas*
18.-Sep-2006 08:54 am
Nē, nu mēs par laimi nedzīvojam DeBeers intensīvā dimantu PR ietekmes zonā, tā kā ir jau mazliet labāk. Šīs zemes staltos dēlus pat var mēģināt mierināt ar domu, ka - "Tu maz zini, kāda mums inflācija? Bankā naudu likt nav vērts, labāk jau kā savādāk", un tad tas dimantiņš kā nodrošinājums ļoti draņķīgām nebaltām dienām. Nu, vai arī tur pārdošanai ap laiku, kad pirmais bērns piedzimst, vai attiecīgi skolā jāsūta. (Ne augstskolā. Augstskolu ar saderināšanās briljantu vairs neapmaksāsi - dažus semestrus ja nu vienīgi).

This page was loaded Sep 21. 2024, 11:04 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09