Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Normu nosaka vairākums. 

crescendo (crescendo)
"Īstā mīlestība gaida" tīri subjektīvi no normas šķiet tik pat tāla kā praidisti. Vai tik pat tuva, tulkojiet kā vēlaties.

Arī, ziniet... orientācija.

Teorētiskais bonuss - vajazdētu mainīt attiecību fokusu, lielāku uzmanību pievēršot otra cilvēka novērtēšanai un iepazīšanai, nevis citu jau pirms tevis sagatavotā/izglītotā paņemšanai no plauktiņa.

Teorētiskais mīnuss - um, nu vai tās gaidīšanas par to 'wī, kā nu būs', neaizēno pašu būšanu?

Comments 

31.-Aug-2006 12:26 am
Nu, princips "nekāda seksa pirms kāzām" varbūt nemaz nav tik aplams (kas nu to būtu teicis ;)), bet mani izbrīna viņu loģika - ka atturēšanās no seksa samazina mokas, ko rada mīlestība. Man domāt, lielākā daļa ļaužu izmanto seksu kā veidu, lai tiktu vaļā no liekām emocijām.
Un ideja par to, ka padraudzēsies ar vienu, ar otru, bet mīlestības nebūs, un tad blīkš blākš pēkšņi uzradīsies ĪSTAIS, ar ko dzīvot kopā visu mūžu, arī ir tāda jocīga.

Bet reāli jau "teorētiskais bonuss" ir riktīgs mīnuss, jo cilvēku vislabāk & visātrāk var iepazīt tieši ar seksa palīdzību; un "teorētiskais mīnuss", man domāt, arī nestrādā, nu, ja tu esi kādus gadus desmit vai vairāk nomētājis Patieso Mīlestību, kas Gaida, tad, visticamāk, ap šo laiku jau, kā lai to pieklājīgāk pasaka, roka jau ir iesista.
31.-Aug-2006 09:21 am
Tādēļ jau arī - "teorētiskais"
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:28 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09