Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Īpašās nedēļas nogales. 

crescendo (crescendo)
Bet tādas tomēr ir jaukas.

Nu tāda kā šī - ar ruma kokteili, Karību Jūras pirātiem un veco labo Mērkaķu salu. Pat Azure apciemošana iederējās kopainā.


Un tad jau vienalga, ka Karību pirātus nogulēju, bet Mērkaķu sala lielāko nedēļas nogales daļu tika gaidīta, nevis spēlēta/skatīta.
Un pat sasodīti skaļais un sabiedriskā transporta lietotājiem īsti neparedzētais, ne līdz galam pabeigtais Azure netraucē - bet viņiem tur ir 3d bildītes kristāliņos. Un patīkami ērti veļas veikali. Un vienam otram veltāmi krekliņi ar 'no mums neaiziet, no mums atpaliek' uz muguras. Strūklaka kur rokas nomazgāt. Dekoratīvais dīķītis, kurā samestie baloni tikai rotē, rotē un rotē. Vafeļu/pankūku ēdinātava (līdz šim tuvākā, īpašu vēlmju gadījumā bija Olimpijā - Azur tomēr ir tikai 1 sabiedriskā transporta maršuta attālumā). Ozols, kas iebūvēts veikala vidū. Pa gabalu vizuļojošie stikli.... Nu nekas, ka nav paguvuši apmalītes piestiprināt (ak, cik amizanti vērot apzinīgos līdzpilsoņus, kas izlasījuši ar flomasteru uzķēpāto 'lūdzu nesēdēt' un paskatījušies uz jau izlūzušajiem segmentiem, tomēr vainīgi apsēžas un strebj savu zupiņu). Azur ir tāda laba savas apkārtnes kultūras demonstrācija.

Stringos un puscaurspīdīgās svārkbiksēs tērpta vīrieša priekšnesums ar milzīgu čūsku kā piemērotākā izklaide ap skatuvi aplipušajam mazo bērnu pulciņam, kas steidzīgi izvilka savas fotokameras. Dažas smagākas, par paša mazuļa galvu - bērniem taču tikai to labāko :)


Košs un krāsains tirdzneicības centrs.

Comments 

29.-Aug-2006 02:33 pm
Apmēram iedomājos. Tikpat velosipēdistam nedraudzīgā vietā, nav vērts braukt.
Galerija? Ar veļas veikaliem 'n stuff? :)
29.-Aug-2006 02:42 pm
Tagad jaunos iepirkšanās centrus sauc par galerijām. Galerija Azur, Galerija Zoom, Galerija Centrs.
Nezinu kāpēc.

Bet par draudzīgumu velosipēdistiem - kā tas definējas?
29.-Aug-2006 02:55 pm
1)Lai normāli varētu aizbraukt (pa Krasta ielu nav "normāli", manuprāt)
2)Lai būtu normālas vietas, kur pieslēgt veļļuku, un nezagtu neprātīgi.
29.-Aug-2006 03:04 pm
Nu pa Lubānas ielu (pieņemot, ka nejaucu ielas :) ) varbūt ka braukt arī var. Bet ar to 2... ok, es esmu paranoisks un aizpsriedmains radījums :)
This page was loaded Sep 21. 2024, 7:55 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09