Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Un tomēr, interesanti 

crescendo (crescendo)
Agrākā pēcpusdienā Delfu ziņās bija manāms, ka šīs nedēļas nogales pārliecīgi aprunātā pasākuma dalībnieki esot apmētāti ar olām un ekskrementiem.

Ok. olas vismaz ir pārtikas produkts.


Bet tagad iztēlojaties to personu, kas īpaši ievākusi ekskrementus, iesaiņojusi tos, nesusi tos uz norises vietu, tad paņēmusi vietā un metusi... Nu jā, savdabīgi cilvēki. Ne daudz vairāk savdabīgi par tiem, kas vēlas, lai pilnīgi visi apkārt obligāti interesētos par to, ko viņi dara savā mājā zem segas (pēdējo neuztversim pārāk burtiski).


Uz brīdi pavīdēja doma sacerēt pastāstu par Rīgas Koprofīlu praidu 2006. Bet laikam jau atrastos pārāk daudz to, kas pārprastu.... Jūtīgs temats, zinieties. No otras puses... ekur jauki pateikts


(personīgais viedoklis? Absurda situācija, lai kā uz to skatītos. Ziniet, Vecrīgas evakuācija vienas nelielas ļaužu grupiņas izvēlēta pasākuma norisei tomēr būtu pārlieku ekstrēms pasākums - bet par to, vai sabiedrisko kārtību būtu bijis iespējams nodrošināt bez tā - nu šaubos. )

Comments 

23.-Jul-2006 11:10 pm
par tiem vācējiem reku labs kopsavilkums: http://klab.lv/users/martcore/667612.html
23.-Jul-2006 11:15 pm
Atgādina uz ielas noklausītu telefona sarunu. Kādam priekšniekam kāds darbinieks, cik noprotams, centies ieglavot, ka grib dabūt brīvdienas visa šī sakarā, un brīvdienu nepiešķiršana esot uzskatāma par diskrimināciju sakarā ar ar seksuālo orientāciju (neuzķēru tiešu kuru). Tad nu šis darba devējs pa Vecrīgas ielas ārēm šķendējās, ka tas nekam nederot, darbinieks knapi no universitātes sola tagad mācīšot darba devēju un prasības uzstādīšot.

Lielajā bildē tam nav nozīmes. Arī 'pozitīvā diskriminācija' ir muļķīga. Geju filmu diena. Geju un lezbiešu fantāzijas autoru konvencija (nu ir man te google newsos keywordi uz "sci-fi" un līdzīgām lietām salikti... visu jūniju runa bija gandrīz vienīgi par to).

Tā ir diskriminācija. Pilnīgi nevajadzīga un muļķīga diskriminācija.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:57 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09