Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Bailes kļūt nosodītam. 

crescendo (crescendo)
Kāds vēl atceras, kurā gadā notikas tās pirmās pubiskās lezbiešu laulības Latvijā, pie brīvības pieminekļa?
Tikai tie, kam šis notikums kaut ko nozīmējis.

Tajā vasarā man pirmo reizi izdevās vecākus pierunāt nopirkt man džinsu jaku, kas man nez kāpēc šķita visiekārojamākais apģērba gabals. (hm, nu jā, drēbju man nekad nav bijis daudz. Laikam jau viens no iemesliem manai nesievišķībai - tam, ka vēl tagad man īsti nav skaidrs, ko ar apģērbu iesākt.). Pie tam nevis zilu kā visiem, bet melnu. Nu jā, viss bija ļoti jauki - bet jakai pa visu muguru bija uzšuve tumšbrūnā krāsā ar kaut kādu tekstiņu. Trijstūra formā.

Pietika kādam (vai tik tā nebija vecmāmiņa?) piebilst, ka jā jā - tām divām lezbietēm, kas precējās, esot bijušas pelēkas kleitas ar trijstūri uz muguras, lai es jaku vairs nekad nevēlētos vilkt. Vai vismaz gana ilgi, lai augšanas spurts nodrošinātu, ka tās piedurknes man kļūst krietni par īsu.

Pieņemu, ja šobrīd būtu tajā pašā naivajā vecumā (un es tiešām biju izcili naivs bērns) es turpmāk kategoriski atteiktos no jebkādu atstarotāju nēsāšanas. Iedomājos brīdī, kad kolēģe, izdzirdot ziņu, sāka pētīt atstarotājus pie savas somas.

Uz radio ziņu jau linku neielikšu, bet esot arī citur. te piemēram.

Muļķīga akcija.

Comments 

14.-Feb-2006 03:47 pm
:D Tur jau nav jābaidās no nosodījuma, bet no piedāvājumiem:)
14.-Feb-2006 03:54 pm


No tā, ka tiksi uzskatīts par kaut ko, kas tavuprāt ir nicināms. Tas vai tas tiek izteikts piedāvājuma vai kādā citā formā būtu mazsvarīgi. Un, come on, es runāju par ~10 gadus veca bērna uzskatiem.

Šobrīd man visticamāk būtu pilnīgi vienalga. Ja kas, es ziņu sākotnēji uztvēru kā - sirsniņas tiks dalītas visiem stopotājiem. Tikai pie kolēģes uztraukuma un tad jau - [info]honeybee norāde bija tuvāka.
14.-Feb-2006 04:04 pm
Man visticamāk nebūtu vienalga, it īpaši tāpēc, ka tas var tiešām kļūt par tradīciju un attiecīgās profesijas darbinieču pazīšanās zīmi. Negribētos maldināt šoferīšus:)
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:49 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09