Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

draugiem.lv 

crescendo (crescendo)
Kā izrādās, visu laiku esmu diezgan nepareizi izpratusi šīs vietnes jēgu.

Izrādās, cilvēki pāršķirstot savas draugu draugu lapas un ieraugot kādu interesantu bildīti ar gana interesantu profilu, mēģinot iepazīties.

Redz kā...


Bet es vienkārši cenšos sadzīt rokā pazaudētos kontaktos no visdažādākajām vietām - tagad jau visi draugos, vismaz kādu ziņu un "kā iet"var pateikt.

Bet šķirstīt tos n-tos tūkstošos ar draugu draugiem?  Joprojām nespēju noticēt, ka kāds ko tādu dara.  Pat ar manu, kā izskatās, pilnīgi liberālo attieksmi pret iepazīšanos internetā (proti - kāda starpība kā iepazīties)  mēģinājums iepazīties izmantojot šādu servisu šķiet visai... nezinu... dīvains?  OK - ir sākumā viens kopīgs paziņa par ko aprunāties - nu un?

Nez, man laikam ir pārmērīgi plašs paziņu* loks... Vismaz citiem manā draugu sarakstā esošajiem varētu būt interesanti - paziņu loki izveidojušies tik dažādās savstarpēji nesaistītās sfērās, ka manis pazīšana vēl nebūt nenozīmē, ka kaut reizi ir redzēta lielākā daļa manu "draugu".  Taču vai  es būtu interesants sarunu temats?  Nez vai.
Vai diviem pilnīgi nejauši no mana draugu saraksta izvēlētiem vispār atrastos kaut kas kopīgs par ko aprunāties?

Godīgi sakot - šaubos.
_____________________________________________________
*Jā, tieši paziņu, nevis draugu - es atvainojos, draugus es varu dabūt rokā arī tāpat, tam man draugiem.lv pakalpojums nu nekādi nav nepieciešams.

Comments 

31.-Jan-2005 11:05 am
Nesen piereģistrējos nu nepatīk man jau vispār tie draugiem.lv. Visa tā doma... Ja nu tiešām lai atjaunotu sen zaudētus kontaktus, bet pagaidām nevienu cilv ko tiešām gribētu tur atrast neesmu atradis
31.-Jan-2005 11:34 am
mazliet ilgāk paburies apkārt - daudz ko interesantu atradīsi.


Es, piemēram, pāris dienas atpakaļ uzzināju, ka dažus gadus nesatikta, bet pirms tam tīri laba paziņa jau apprecējusies un abi pie mazā tikuši...

Kaut gan - ja vēl nav pienācis laiks, kad bijušie klasesbiedri jau ir pazuduši - iespējams, varētu tiešām būt grūtāk.
31.-Jan-2005 11:38 am
Ir jau daudzi nozuduši, bet vairums neņemas ar šito un tie kas ņemas mani īpaši neinteresē.
31.-Jan-2005 11:43 am
Vispār... brīžiem liekas, ka draugiem.lv ir visi. Tikai daži ir ļoti grūti atrodami... pat tie, kas it kā nekād šādās lapās neiesaistītos, nu jau ir te ievilkti.
31.-Jan-2005 11:51 am
Nu jā kad paklausos apkār jā, bet ja gribu kādu atrast tad nekā. Nedaudz samelojos, tā jau nav ka nekam neder draugiem.lv, nesen atklāju ka kāda mana, nu jau tikai paziņa ir baigā liekule.
31.-Jan-2005 11:52 am
Piedod, ka tik uzbāzīgi.. bet vai varētu lūdzu saņemt arī sulīgās detaļas par to kā tieši atklājās? :)

Atbildēt navobligāti.
31.-Jan-2005 12:01 pm
Man arī interesētu:)
Nu runa ir par tādu klasisku muļķīgu lietu kā melošanu par vecumu. Es viņai reiz stāstiju par manu atieksmi pret vecumu un vēlēšanos būt vecākam "pieaugušam", viņa man dziedāja līdzi pat vairāk, izteica pāris frāzes, kas pat lika man noticēt (parasti jūtu dzīvajā runājot ja cilvēks nav godīgs pret sevi vai mani, ir pat cilvēk, kas domā ka man ir sakari policijā vai vēl kautkur tikai tapēc ka no viņu uzvedības redzu patiesību, realitāte tāda, ka tā ir tikai vinkāršu sakritību analizēšana, bet nejau ar visiem tas izdodas) nu jau aizvirzījos pavisam, sāku sevi te lielīt, fui. Nu tā, šis cilvēks jau nu bija ļoti viegli izprotams, taču neredzēju liekulību, rozā brilles traucēja. Un ko draugos atrodu viņu un redzu 17 gadi, nu liekule. (patiesībā 15, lai arī izskatās biki vairāk)
31.-Jan-2005 12:25 pm
Ehh... internetā ne tikai par vecumu, arī par dzimumu šad tad esmu melojusi. Tāpat, eksperimentiem iepazīšanās saitos - pēc tam gan nācās tur lietoto epasta adresi nobāzt kaut kur dziļi - vēlēšanās turpināt saraksti ar iepazīties gribētājām pazuda.

Sevi lielīt nav nekas slikts - tāpēc jau cibojos, lai paskatītos uz nezināmiem cilvēkiem no citas puses :) Tā kā turpini vien. Piemēram - vari mani izklaidēt, paminot, cik veca izklausās [info]crescendo
31.-Jan-2005 12:31 pm
Lieta jau tāda ka viņa draugiem.lv uztver ļoti nopietni un visas tās lietas ko agrāk runāja, tāču tagat jau atmiņā parādās vēl šādi tādi fakti kas viņu noliek netgajā labākajā gaismā.

Nē nelielīsos vismaz ne apzināti, nebūs smuki un nau jau tik daudz par ko lielīties(atiecībā pret to ko vajag noklusēt)

Izklausās jau biki virs 18 varbut virs 20, bet jūtu, ka te ir kāds āķis:)
31.-Jan-2005 12:43 pm
Āķa nav - man vienkārši ir tīri cilvēcīgi interesanti, kādu iespaidu par sevi radu.

Pati es cilvēku vecumus noteikt esmu absolūti nespējīga - es mierīgi varu 30 gadīgu pasniedzēju sajaukt ar 18 gadīgu studenti, tādēļ man tas vienmēr ir šķitis kaut kas dīvains. Un jā - sajaukt arī dzīvajā, nemaz nerunājot par kaut ko citu.

Savdabīgi ir tas, ka pēc fotogrāfijām vecumu nebūt nenosaku sliktāk kā vidusmēra cilvēki - bija tāda lapa, kur varēja vērtēt fotogrāfijas vecumu minot...
31.-Jan-2005 12:47 pm
Nu un cik tad ir patiesībā? (Tagat man tīri cilvēciska interese) Ar vecuma noteikšanu man arī ir problēmas pat reālajā pasaulē, itsevišķi kad ir tie mazie '20 gadīgi knariņi un patsmidgadīgie milzeņi
31.-Jan-2005 12:58 pm
Heh, es jau cerēju, ka nepajautāsi.
Man ir par nepilnu pusotru gadu vairāk kā tev. Gadu, piecus mēnešu un dažas dienas, ja jau precīzi.

Tā kā - aptuveni jau bija.. kaut gan, pieņemu, to varēja izsecināt vairāk no akurāti sniegtās informācijas rakstos un komentāros, ne tik daudz no tā, kā tiek rakstīts un kas tiek aprakstīts.
31.-Jan-2005 01:14 pm
Nu piedod pati vien izprovacēji.

Izdomāju tā, ka pārāk veci cilvēki jau te negrozas visiem labi ja pāri 20 un 15 tev neizklausās.
31.-Jan-2005 01:17 pm
Vispār ir jau ir arī vecāki... bija kaut kur statistika no tiem, kas norādījuši.
Prieks, ka pēc 15 tomēr neizklausos... kaut gan - arī 15 gadīgie ir dažādi.
31.-Jan-2005 01:19 pm
Jā gribēju arī to piebilst bet aizmirsu.
This page was loaded Apr 28. 2024, 12:39 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09