Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

draugiem.lv

crescendo (crescendo)
Kā izrādās, visu laiku esmu diezgan nepareizi izpratusi šīs vietnes jēgu.

Izrādās, cilvēki pāršķirstot savas draugu draugu lapas un ieraugot kādu interesantu bildīti ar gana interesantu profilu, mēģinot iepazīties.

Redz kā...


Bet es vienkārši cenšos sadzīt rokā pazaudētos kontaktos no visdažādākajām vietām - tagad jau visi draugos, vismaz kādu ziņu un "kā iet"var pateikt.

Bet šķirstīt tos n-tos tūkstošos ar draugu draugiem?  Joprojām nespēju noticēt, ka kāds ko tādu dara.  Pat ar manu, kā izskatās, pilnīgi liberālo attieksmi pret iepazīšanos internetā (proti - kāda starpība kā iepazīties)  mēģinājums iepazīties izmantojot šādu servisu šķiet visai... nezinu... dīvains?  OK - ir sākumā viens kopīgs paziņa par ko aprunāties - nu un?

Nez, man laikam ir pārmērīgi plašs paziņu* loks... Vismaz citiem manā draugu sarakstā esošajiem varētu būt interesanti - paziņu loki izveidojušies tik dažādās savstarpēji nesaistītās sfērās, ka manis pazīšana vēl nebūt nenozīmē, ka kaut reizi ir redzēta lielākā daļa manu "draugu".  Taču vai  es būtu interesants sarunu temats?  Nez vai.
Vai diviem pilnīgi nejauši no mana draugu saraksta izvēlētiem vispār atrastos kaut kas kopīgs par ko aprunāties?

Godīgi sakot - šaubos.
_____________________________________________________
*Jā, tieši paziņu, nevis draugu - es atvainojos, draugus es varu dabūt rokā arī tāpat, tam man draugiem.lv pakalpojums nu nekādi nav nepieciešams.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 27. 2024, 11:09 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09