Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Rozengrāls 

crescendo (crescendo)
Re, izrādās [info]krogi jau kādu laiku ir ne būt ne nedzīva kopiena.
Un arī par Rozengrālu/Rozengrāfu ir šis tas ierakstīts...
Nu re, ir vieta kur doties un



nu... dzert kvasu varbūt? Pie nosacījuma: vairāk kā 2iem cilvēkiem. Jo, es jūtos kā liekulīgi baznīcā ieklīdusi, kad apkalpojošais personāl pārāk apjautājas par "kā garšoja". Lai gan ir reizes, kad tas ir tieši laikā. Ja garšojis tik labi, ka ir vēlme to pateikt, tikai šķiet mazliet neērti.

Comments 

7.-Okt-2005 02:28 pm
Man gan Rozegrālā nepatika. Talpas, jā. Bet apkalpošana - kaut kā likās, ka viņi gaida bagātos tūristus, nevis vienkāršos latviešu pasēdētgribētājus. Un, 1.50 Ls par Aldara zelta alu es arī neesmu gatava maksāt.
Igaunijā biju līdzīga rakstura vietā. Tur gan es no sajūsmas apraudājos, goda vārds!! Tik ļoti patika, ka mēs pat izvēlējāmies paēst vakariņas tur, nevis meklēt viesnīcu. Un pēc tam visu nakti klīdām pa tumšajām Tallinas ielām!!
7.-Okt-2005 02:31 pm
Ā, nu, jā, izlasīju, kas krogos bija rakstīts.
7.-Okt-2005 02:43 pm
Mhm... tieši tāpēc tikai barā (jo tad apkalpošanai nozīme maza, a atmosfēru baudīt var) un kvasu (jo aldara zelta šaubos vai kāds no tiem, ar ko tur varētu aiziet, no laba prāta vispār dzer).
7.-Okt-2005 03:02 pm
Bet Tallinā bija smaržīgs kanēļa alus, un alus ar zāļu-ziedu uzlējumu, un visādi garšīgi ali. :)))) Un apkalpošana - mmmm. Un garšīga grūbu putra. Un porcijas tādas, ka knapi nokopām. Un mūzika... Un toletes...
Varbūt tieši tāpēc Rozengrālā tā vīlos...
7.-Okt-2005 03:18 pm
Jākrāj nauda un jābrauc ziemassvētku brīvdienās ar mīļo beidzot uz Tallinu. vasarā tā arī neaizbraucām, nolēmām, ka nagribas nekur visār braukt... un jāatkārto igauņu valoda. Jā. Tas arī. Kaut vai lai uzrakstus uz reklāmu plakātiem saprastu - tas ir tik patīkami...
This page was loaded Sep 21. 2024, 11:25 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09