Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Zviedri to par lidojošo Jēkabu saucot. 

crescendo (crescendo)
Grillētas vistas gaļas gabaliņus izpluinī pa cepamtrauku, sajauc ar banānu šķēlītēm. Tad saputotam saldajam krējumam piejauc čili mērci, visu pārlej vistas un banānu masai. Pa virsu izvieto bekona šķēlītes, riekstus, pārkaisa ar franču salātu garšvielām. Liek cepeškrāsnī. Kaut kā tā.


Noskaidrošanai: cik daudz saldā krējuma? Kas ir franču salātu garšvielas?


Lai gan, vienalga banāni+grillēta/kūpināta(da kaut vai jēla un uz pannas tikko apcepta) vista+rieksti+mērce izklausās makten labi.

Upd Protams, recepte ir internetā ašpadsmit variācijās. Starp citu, fantastisks komentārs, atļāvos tulkot.
Es to ienīstu. It īpaši, ņemot vērā ka acīmredzot kaut kur pa tīklu klīst baumas, ka šī kombinācija ir spēcīgs afrodiziaks. Kā gan citādi aptuveni 73% vīrieškārtas Zviedru kaut ko tādi pasniedz pirmajā tikšanās reizē savās mājās?

Comments 

18.-Sep-2006 11:05 am
vista + banāni tiešām ir laba kombinācija. tāpat kā vista + persiki vai cūkgaļa + āboli.
18.-Sep-2006 04:27 pm
Kaut kā nav iznācis notestēt... Vista+ananāsi ir zināms, Vista+nektarīni ir zināms, vista+aprikozes ir zināms (vista+persiki droši vien izriet no iepriekšējiem). Vista+banāni vēl ne.
18.-Sep-2006 12:21 pm
Uz divām izpluinītām vistām jaucu 4dl saldā krējuma. Santa Maria lepojas ar tām salātu būšanām, ir franču, itāļu, grieķu... Principā ņem itāļu. Es tās garšvielas atšķiru tikai pēc pievienotā sāls daudzuma. :D Ja nemaldos, ierakstot gūglē flying jacob, izlec links ar tekstu angļu valodā un dažām receptēm.

Pasniedz ar rīsiem.
18.-Sep-2006 04:28 pm
Neiedomājos pagūglēties :)

Es tā saprotu, garšvielas ir vairāk 'kas labāk patīk'. Karijs, kanēlis, ingvers, kardamons utml droši vien der pat labāk par majorāns+raudene+baziliks+3 veidu pipari.
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:52 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09