Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Novembris 23., 2010 

Mazi meli, lieli meli, statistika

crescendo (crescendo)

Britu zinātne ir pierādījusi, ka priekšnojauta eksistē un ir zinātniski pierādāma. Vīrieši spēj paredzēt, kur viņiem tūlīt tūlīt parādīs erotiska rakstura bildīti

(Ja kādam pa rokai ir tvnet/delfi/apollo pārpublicējums - dodat šu, pievienošu).

Studentiem uz ekrāna demonstrē divus aizkariņus. Aiz viena no tiem ir ļoti erotiska satura bildīte, aiz otra - nav nekā. Studentam ir jāuzklikškīna uz tā, aiz kur bildīte ir. Nejaušība saka, ka pareizi vajadzētu uzminēt aptuveni 50% gadījumu. Ar erotiskajām bildītēm vīrieškārtas studenti uzmin pareizi vairāk kā 53% gadījumu.
Vai nav lieliski?

Wired rakstiņš (pagarš, angliski) http://www.wired.com/wiredscience/2010/11/feeling-the-future-is-precognition-possible/

Pilnais pētījums + 8 citi eksperimenti, kuru rezultātus ir grūtāk vienkāršot līdz vienai rindkopai. (61 lpp, pdf, angliski)
http://dbem.ws/FeelingFuture.pdf

So, where )

Uzmini nu!

crescendo (crescendo)
"Viela, kas izraisa psihiskas problēmas, rada psihes izmaiņas, kas robežojas ar interešu zudumu, motivācijas zudumu, noslēgtību, tukšu fantazēšanu, bezdarbību, rada sarūkošas darba un prāta spējas, kā arī nožēlojamu sociālo stāvokli."
Atbilde aiz cuta )

Blue leds

crescendo (crescendo)
http://texyt.com/bright+blue+leds+annoyance+health+risks

Beidzot izdevās uzrakt aprakstu par to, ka zilie ledi ir kaitinoši un galvassāpes izraisoši, izplūstoši, un daļēju akluma sajūtu taisoši.
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:38 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09