gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-12 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
*yawn* Atklāts kārtējais "aziātu" pedofilu rings iekš UK, par kuru varas iestādes klusēja un atsacījās izmeklēt 40 gadus cuz muh raycicizm, tikmēr par domu noziegumiem gaida arests.


Man patīk koments. Un nē, nevis tāpēc, ka asinskāre ja, bet cilvēki to visu zināja, vecāki zināja, sociālie darbinieki zināja, menti zināja, tikai ļevoku valdība neļāva neko darīt lietas sakarā. Kā normāli cilvēki to vispār spēj paciest? Varbūt pastāv kāds determinisms un tautām tiešām ar laiku vieta darvina mēslainē (izņemot izredzētos, protams).

I just don't understand. 40 years of rape. 1000+ little girls. Where were their fathers? Why no angry mobs and street lamps decorations? You are afraid of police? Really? Who cares? Your daughter was raped.
At least you can find where gang gathers and burn this place with them inside.
---
Exactly, this shit would be unacceptable here. The fathers, brothers, cousins, friends, would make these degenerates disappear, with the help of police even.


Politiķu degradantisms un nodevība ir pierasta lieta, bet kšatriji parasti nav liberasti un deģenerāti tādā stadijā vai vismaz ne tādā formā un vecāki stāv kā klintis savu bērnu priekšā, bet laikam vēsture visu vēl nav redzējusi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2018-03-13 00:27 (saite)


'We are aware of the information you provided'

(Atbildēt uz šo)


[info]heda
2018-03-13 08:07 (saite)
https://twitter.com/Lauren_Southern/status/973124784623112192?ref_src=twsrc%5Etfw

(Atbildēt uz šo)


[info]hedera
2018-03-13 08:50 (saite)
"varas iestādes klusēja un atsacījās izmeklēt 40 gadus" jo "ļevoku valdība neļāva neko darīt lietas sakarā."

ļevoku valdība

From the List of British governments:

1979.-1996. - Conservative
1997.-2009. - Labour
2010.-2014. - Conservative/Liberal democrat
Kopš 2015. - Conservative

Jebšu, tu jau esi nonācis tik tālu, ka dajebkas pa kreisi no Hitlera tev ir "ļevoki"?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pinjons
2018-03-13 09:20 (saite)
Nezinu par Tečeri un Meidžoru, bet esošajai UK konservatīvo valdībai (tāpat kā gandrīz jebkuram, kura uzskati ir pa kreisi no viņa uzskatiem) gnidris jau sen ir piekāris ļevoku birku.

Šajā gadījumā (pat neņemot vērā kārtējo sajūsmināto dancošanu uz upuriem) smieklīgākais ir tas, ka atbildīgo iestāžu nekompetencei un iespējamajai korupcijai (maz ticams, ka kas tāds tik ilgu laiku varēja pastāvēt bez "piesegšanas" no atbildīgo iestāžu puses) no interneta varoņu puses, tiek piemurgots klāt par politkorektumu un "ļevoku valdību", kura "neļāva neko darīt lietas sakarā".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 09:33 (saite)
Nu tur pat palasot paša gnīdra ielinkoto mirror rakstu uzreiz top skaidrs, par ko ir runa: organizēts tīkls, kurš mērķtiecīgi izvēlas jaunas, sociāli mazaizsargātas meitenes no nelabvēlīgas sociālās vides, pakļauj viņas, piespiež nodarboties ar prostitūciju, visticamāk, arī uzsēdina uz adatas, kā tas parasti notiek. Diemžēl, šādas lietas nav nekas jauns, tādēļ jā, patiešām var ar augstu ticamību pieņemt, ka policijas darbinieki arī saņēma pietiekamu finansiālo "kompensāciju", lai piever acis par "mazgadīgajām maukām". Upuri klusē, jo kauns, pazemojums un bailes, vecāki u.c. klusē, jo viņas jau ir "kritušas sievietes", kurām vairs nevar palīdzēt, policija klusē, jo "labi samaksāts" vai arī negrib maisīties "mauku un viņu suteneru iekšējās razborkās".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 10:34 (saite)
Ne tikai:

"Misplaced political correctness by Rotherham’s Labour led council combined with a staggering culture of denial allowed more than 1,400 vulnerable girls to be routinely abused by gangs of Asian men, a withering report has concluded.
Children as young as nine were groomed, trafficked and raped by members of the town’s Pakistani community, but a desperation to avoid being labelled as racist meant councillors turned a blind eye to the appalling abuse for 16 years.
A damning report, written by former Victims’ Commissioner, Louise Casey, has laid bare the true extent of the council’s failings and accused those in charge of deliberately trying to cover up scandal and silence whistle-blowers.
Just minutes after the report’s findings were published the entire Labour Cabinet of Rotherham Council resigned and Communities Secretary Eric Pickles announced he was sending in Government Commissioners to run things until new elections could be held next year."

Avots: https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11391314/Rotherham-child-sex-abuse-scandal-council-not-fit-for-purpose.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 10:43 (saite)
Tēze par PC gan sabrūk, ja kontekstam paņem visus neskaitāmos organizētās cilvēktirdzniecības tīklus Eiropā un ASV, kurus vada un uztur baltie vīrieši (un - jā, arī) sievietes, un kurus arī gadu desmitiem nespēj apkarot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 10:55 (saite)
So in your opinion it played no part at all in this case, or indeed in grooming/rape gangs in the UK in general (which are overwhelmingly Muslim - white guys tend to prey on young girls/boys alone)?
If so, I can only assume you have no idea of the fear us Brits have of putting a racist/islamaphobic foot in it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 11:02 (saite)
Tātad šīs paralizējošās bailes no PC bija jau 70.tajos un 80.tajos? Interesanti, ja labējo sūdzības par PC vispār ir aizsākušās tikai 90.tajos, un ievērojamāku popularitāti ieguvušas tikai 90.to beigās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 11:07 (saite)
Good question. I would say it started in he UK around the start of the 80's - I'm thinking of the likes of popular alternative culture (Ben Elton and so on). Being called a racist was a big deal back then (I was born in 69 so I can remember it - I am really old:)): that is how I remember it anyway.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 11:22 (saite)
Ok. Par UK populārās kultūras vēsturi es, protams, nevaru ar tevi strīdēties. :)

Jebkurā gadījumā, arī, ja PC patiešām ir bijis tik liels (un nepiedodami pārprasts!) bubulis un nozīmīgs faktors kūtrumam un neizdarībai šo organizēto tīklu apkarošanā, es domāju, ka vērā ņemams ir arī manis izceltais aspekts: sociālā stigma, kas prostitūcijā iesaistītās meitenes un sievietes padara par otršķirīgu cilvēku grupu - "kritušās sievietes", kas nav pelnījušas pilvērtīgu sociālo un tiesisko aizsardzību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 11:25 (saite)
Ir arī vērā ņemams, protams. Life aint so simple as ideologues would have us have it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 11:57 (saite)
Tā ir, piekrītu.

Tīri intereses pēc jautājums. Ir kādi zināmi piemēri, kad policija un/vai tiesneši ir atrāvušies par it kā rasismu gadījumos, kad arestējuši/notiesājuši krāsainus noziedzniekus? Nu, tur tā, ka pierādījumi adekvāti, spriedums atbilstošs parastajai praksei, bet, lūk, atnāk "ļevoki" un pārmet rasismu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 12:07 (saite)
I would have to look up specific cases - which I might do tonight when the kids are in bed. But in general the link below gives the general left-Labour attitude to what they perceive to be the racist judicial system:

https://www.theguardian.com/law/2017/sep/08/racial-bias-uk-criminal-justice-david-lammy

A side point about the Labour party (musdienas inkarnaacija). They really need the Muslim vote in many Northern towns, so there is also political pressure to turn a blind eye to Muslim crime, too. When the independent politician George Galloway formed the party 'Respect' in heavy Muslim constituencies, he smashed the Labour party twice.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 12:26 (saite)
Paldies par linku. Neizteikšos par politisko interpretāciju šajā rakstā - nejūtos kompetenta spriest, vai "For every 100 white men convicted of public order offences, there were 494 BAME convictions" atspoguļo vai nē reālo situāciju ar kriminālās uzvedības sastopamību šajās grupās.

Taču, ja rakstā minētie statistikas dati ir patiesi, tas runā pretī tavai tēzei, ka policija un tiesas raustās no PC. (Piemēram: "Black people make up 3% of population in England and Wales and 12% of the prison population.."; "The BAME proportion of youth prisoners rose from 25% in 2006 to 41% last year," u.c.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 12:36 (saite)
I would suggest that there is a problem with different levels of criminality in various demographic groups, though to say so publicly could get you in hot water (we have stats for this in the US - not sure about the UK).

For example (and this is just my personal observation), knife crime in London is overwhelmingly carried out by young black men. When I was over in England last month I watched a new/talk show about this... it didn't take long for 'white people/society' (social injustice, deprivation etc) to get the blame, and no one in the studio batted an eye -also, when the police stopped and searched young black guys for knives, it was decried as racist. In almost the next breath, the same people complained the police weren't doing anything.

Multiculturalism is a bitch of a challenge.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brookings
2018-03-13 12:45 (saite)
One more comment: I don't think there is a problem convicting BAME people for crime they have committed, but there IS (hopefully WAS) a problem dealing with the gang rape/abuse of young English girls by predominately Muslim gangs - especially as this crime can be linked to passages of the Koran and the hadiths.(https://www.thereligionofpeace.com/pages/muhammad/rape.aspx)

Sensitive topic.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 21:25 (saite)
"They really need the Muslim vote in many Northern towns"
Lūk!, importa iespaids jau ir tik liels, ka Zviedrijā kriesās partijas no kādreizējām strādnieku/darba ņēmēju partijām pēdējos gados ir gandrīz pilnībā pārorientējušās uz nestrādājošiem, visos veidos žēlopjamiem un atbalstāmiem "nabadziņiem".
Arī centriskie un pat labējie zvejo tajos pašos ūdeņos. Centerpartiet, kuras babuļi sprieda tiesu pēc šariata likumiem (skat., manu linku zemāk komentā hederai) vēl pirms pārdesmit gadiem bija labēja. Bet pēc konkrētā gadījuma kāds asmēlīgs kriminologs pateica, ka, salīdzinot ar šo, musulmaņu balsis zvejojošo partiju, zutis ir radība ar kustību traucējumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 22:17 (saite)
Nesen lasīju par to, ka imigranto bieži balso par labējiem savā dzimtenē (piem. Turki Vacijā/Niderlandē), bet par kriesējiem jaunājā valstī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 22:22 (saite)
balso par savām ekonomiskajām interesēm - pabalstiem u.c. haļavu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 23:20 (saite)
Ak... šodienas ziņās dzīvs piemērs - izmisusī kreiso valdība piešķīrusi 8 miljonus kronu, lai imigrantu rajonos, bezdarbniekiem un cilvēkiem ar zemu vai nekādu izglītību (tas īpaši uzsvērts) stāstītu par rudenī gaidāmajām Riksdāga vēlēšanām un aicinātu vēlēt

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?artikel=6904563

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brookings
2018-03-13 10:20 (saite)
Hi, rakstiishu angliski jo esmu brits un man daudz darba - fair point on the face of it, but I ought to point out that the political correctness that castrated (so to speak) parents/police/social workers' ability to do anything about it came from the left of the spectrum. It was (is still) very effective against the Conservative Party, who were terrified of making a racist blunder in public and being thrown to the wolves.

Droshi vari atbildeet latviski ja velies - rakstiit latviski prasa no manis laiku, kas man patlaban nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 10:34 (saite)
Atbildēšu latviski - man tā būs vieglāk noformulēt savu domu.

Man šķiet groteski, par kādu bubuli tiek pataisīta PC, kuras pamattēze ir "hei, nevajag izdarīt vispārinātus secinājumus, balstoties uz stereotipiem". PC nostāja nekad nav paģērējusi, ka kādai cilvēku grupai pienāktos imunitāte pret likumu.
Groteski arī tādēļ, ka PC tiek piedēvēts tāds spēks, kas it kā liedzot apkarot organizētās noziedzībus tīklus, bet tai pat laikā šīs milzīgais PC spēks neattur cilvēkus no ikdienišķa rasisma? Pat mūsdienās, nemaz nerunājot par pēdējiem 40 gadiem. Par kādu tieši PC kultūru mēs runājam saistībā ar 70.-tajiem un 80.-tajiem? Un daļēji arī par 90.-tajiem?

Es domāju, ka šeit PC tiek piesaukts kā grēkāzis, lai nevajadzētu atzīt, ka jā, mūsu pilsētas policija gadu desmitiem ņēmusi kukuļus no šī organizētā tīkla, tā mums tāda labi iegājusies tradīcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 10:38 (saite)
okay - let's pull the acronym: let's call it (as described in the quote in my reply above) as a "desperation to avoid being labelled as racist"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-03-13 18:23 (saite)
"Man šķiet groteski, par kādu bubuli tiek pataisīta PC, kuras pamattēze ir "hei, nevajag izdarīt vispārinātus secinājumus, balstoties uz stereotipiem". PC nostāja nekad nav paģērējusi, ka kādai cilvēku grupai pienāktos imunitāte pret likumu."

Tieši tāpēc cilvēki, kas šo padarīšanu monitorē jau sen to vairs nesauc par PC, bet kultūrmarksismu vai var vienkāršotāk, leftwing politka (šajā gadījumā ar sociāl-kulturālu fokusu) novesta līdz tā loģiskajam absurdam (kalambūrovičš, zinu).
PC tik tiešām paģēr tikai to, ko tu saki, tieši tāpēc kreisie ideologi un sociāli aktīvisti, kas bija ietekmējušies no viņu idejām, vienmēr pasniedza savas iniciatīvas kā parastu pieklājību, taisnīgumu un visādi citādi the most decent thing to do. Terminam jau sen nav relevences mūsdienu retorikā. Tas ir vēsturisks relikts un neviens mūsdienās pat nespētu noformulēt kas tad ir objektīvi politiski korekti, jo šī jēdziena overtona logs ticis nepārtraukti bīdīts iepriekš minētā kulturālā aktīvisma ietvaros.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ze
2018-03-13 20:57 (saite)
"...lai nevajadzētu atzīt, ka jā, mūsu pilsētas policija gadu desmitiem ņēmusi kukuļus no šī organizētā tīkla".

Ir kādas liecības par šī izteikuma patiesumu? Nepierādītas apsūdzības policijas virzienā ir pamatotākas par argumentētām (UK pilsonis nupat adekvāti izklāstīja savu insider perspektīvu) norādēm uz PC kultūras vainu šo gadījumu noklusēšanā? Tad man ir jājautā pie kādiem nosacījumiem tu būtu gatava atzīt, ka politkorektums ir pamatā tam, ka seksuāli noziegumi, kurus pastrādā musulmaņi, tiek izmeklēti attūrīgi politisku iemeslu dēļ? Izskatās, ka tu esi gatava ķerties pie pēdējā salmiņa, lai aizskaidrotu prom politkorektuma graujošo ietekmi uz tiesiskumu, bet tai pat laikā pilnīgi brīvi un bez jelkādiem pierādījumiem vaino britu policiju sadarbībā ar noziedziniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 21:07 (saite)
Liecības? Nez, visa organizētās noziedzības vēsture, kur izrādījies, ka šāda apjoma tīkli var eksistēt gadu desmitiem lielā mērā tieši pateicoties korupcijai policijā, man šķiet gana stabils pamats, uz kura izteikt šādu minējumu.
Par pārējo gana daudz jau esmu izteikusies komentāros. Īsumā: man grūti saprast, ka vienā kultūrtelpā var koeksistēt gan proporcionāli milzīgs skaits notiesāto "krāsaino" noziedznieku, gan tai pat laikā policija un tiesas, kas raustās no PC. Head-scratcher.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

PC Head Scratcher
[info]brookings
2018-03-13 21:53 (saite)
From the Office of National Statistics:
"You asked please could you provide me with the ethnic breakdown of those committing the crimes included in the recently released statistics found here:

We said
Thank you for your request regarding statistics relating to ethnicity of offenders.

The statistics published in our quarterly publication 'Crime in England and Wales' are based on victims and do not cover the characteristics of offenders. Therefore we are unable to provide an ethnic breakdown of the offenders associated with the crimes covered by our report ‘Crime in England and Wales: year ending March 2017’.

Stats are available in the US - not a head scratcher: more a "!?!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

No wiki: stop scratching: all your hair will fall out
[info]brookings
2018-03-13 22:01 (saite)
Figures from the Office for National Statistics showed that in 2007 an estimated 10.6 percent of London's population of 7,556,900 were black.[25] Evidence shows that the black population in London boroughs increases with the level of deprivation, and that the level of crime also increases with deprivation, such that "It is clear that ethnicity, deprivation, victimisation and offending are closely and intricately inter-related".[26]

In June 2010, through a Freedom of Information Act request, The Sunday Telegraph obtained statistics on accusations of crime broken down by race from the Metropolitan Police Service.[n 2] The figures showed that the majority of males who were accused of violent crimes in 2009–10 were black. Of the recorded 18,091 such accusations against males, 54 percent accused of street crimes were black; for robbery, 59 percent; and for gun crimes, 67 percent.[27] Robbery, drug use, and gang violence have been associated with black people since the 1960s.[28] In the 1980s and 1990s, the police associated robbery with black people. In 1995, the Metropolitan Police commissioner Paul Condon said that the majority of robberies in London were committed by black people.[29]

Tā tad: 10.6% of London's inhabitants committed 54% of street crimes, 59% of robberies, 67% of gun crimes. You couldn't cover that up: just PC PC PC stop recording the information re the race of culprit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: No wiki: stop scratching: all your hair will fall out
[info]heda
2018-03-13 22:08 (saite)
Vai britu policija arī vairs neuzrāda meklēto noziedznieku pazīmes?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: No wiki: stop scratching: all your hair will fall out
[info]brookings
2018-03-13 22:14 (saite)
par to, es nezinu: tomēr izskatās, ka viņi vairs nesakopo info par etnisko piederību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: No wiki: stop scratching: all your hair will fall out
[info]brookings
2018-03-13 22:17 (saite)
sensitive topic

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: No wiki: stop scratching: all your hair will fall out
[info]krishjaanis2
2018-03-15 00:23 (saite)
And 'tis the data from distant past of 10 years!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brookings
2018-03-13 22:54 (saite)
So just to make it absolutely clear: according to these London figures black offenders should constitute approx 54 - 67% of the prison population (so between 5.4 and 6.7 times what would you expect based just on their population of 10.6%).

According to the figures you pulled out of the Guardian article, black people make up 3% of the population in England and Wales and 12% of the prison population'. That's 4 times higher.

IF you can extrapolate the rate of crime by race in London to England and Wales as a whole, then there should be MORE black people in prison than there actually are.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 23:04 (saite)
Bet cik pamatota ir šāda ekstrapolācija? Vai proporcija "kopējais noziedznieku skaits/kopējais iedzīvotāju skaits" ir līdzīga starp Londonu un pārējo Angliju+Velsu?

Neesmu baigais socioloģijas spečuks, bet vai nav tā, ka lielpilsētās noziedzības līmenis ir ievērojami augstāks par mazām pilsētām un lauku apvidiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 23:12 (saite)
I wrote 'if'- though, you know, we have plenty of big cities other than London in England and Wales, so I don't think it's entirely unreasonable to speculate based on this extrapolation.

In general though, saulit: izbeidz - if you can't see the disproportionate level of crime in the black community and you don't think there's anything dodgy about no longer recording the race of offender, then...

I can't help you.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-14 08:46 (saite)
Not entirely unreasonable, but far-fetched nevertheless. This is statistics, not arithmetics.

"if you can't see the disproportionate level of crime in the black community" is a straw-men, I never commented on that, moreover, I specifically wrote that I am not commenting on that due to my incompetence, so no need to get your panties in a twist.

But I agree it looks shady to suddenly stop recording the race of offenders, in this aspect I can see your point about PC.

Your general argument, however, looks lousy and forced in the end: with enough torture of statistics we can see how the high rates of convicted BAME criminals prove that police is afraid to arrest BAME criminals due to PC. Ok, sure.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-14 10:07 (saite)
okay - apologies for the tone. It was late and I had had a snifter.

But let's look at what you wrote:

" Īsumā: man grūti saprast, ka vienā kultūrtelpā var koeksistēt gan proporcionāli milzīgs skaits notiesāto "krāsaino" noziedznieku, gan tai pat laikā policija un tiesas, kas raustās no PC. Head-scratcher."

If I understand correctly, then you're confused about how there can be high levels of black incarceration and yet at the same time reluctance to prosecute due to PC culture: right?

I pointed out that in London at least (and that is the only place we have stats for: the paper had to even use the Freedom of Information Act to get this data), black crime is way higher - in fact as I pointed out it 'could' suggest that the prison population as a whole should be higher. It would be nice if we had info for the country as a whole, which... leads me on to my next point (which you agree with):

If we don't have this info, it is much easy for the Labour PC left to blame racism in the police force and judicial system for the resultant high black incarceration rates. I mean what other reason could there be? You're surely not suggesting that black people commit more crime? What are you, racist? (Irony)

However, in general, this wasn't point that I really wanted to make. My main point was rather the reluctance (documented) of the failure to go after grooming/rape gangs in (mainly) Northern towns with high Muslim populations as this is an organised cultural phenomenon with roots in the religious ideology of the community. This is much harder than catching and prosecuting a black mugger in London - no one really has too much of a problem of that (as I mentioned earlier the PC pollutant here is the refusal to compile stats on the race of the offender). If you still don't believe me, fine - but I would recommend you look at the testimony of the two female Labour MPs who finally blew the whistle: not pretty.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-14 10:12 (saite)
'... that the black prison population should be. higher than it is....'

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brookings
2018-03-15 12:51 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=D7xhNYJV430

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

told to remove the word 'Asian'
[info]brookings
2018-03-15 13:08 (saite)
More from the same journalist on the PC minefield that hampered the investigations:

"https://www.youtube.com/watch?v=-GB_aiKtyc4"

Having said that I am starting to come round to the view that some police were using PC as a way of excusing their failure to investigate - the real reason in some cases may have been that they were getting paid off by the gangs. Here, PC plays a more indirect role in the scandal.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: told to remove the word 'Asian'
[info]hedera
2018-03-15 14:04 (saite)
It's as you said earlier - these things are not so simple as some people would like to believe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: told to remove the word 'Asian'
[info]brookings
2018-03-15 14:08 (saite)
Let's agree on that.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: told to remove the word 'Asian'
[info]brookings
2018-03-20 15:37 (saite)
Interesting chat if you have time regarding the experience of an apostate in England, British values, application of the law and so on.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: told to remove the word 'Asian'
[info]brookings
2018-03-20 15:37 (saite)
blin- aizmirsu linku: https://www.youtube.com/watch?v=KQuxPb1z2Rw

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-15 00:25 (saite)
Bet, bet bet..
Nepaliek smieklīgi? Vienā mirklī šo 'bet' sakrāšanās jau automātiski ieslēdz sofistikas detektorus. Kāpēc tev par katru cenu ir tik ļoti, ļoti jānopūlās, lai attaisnotu noteiktās demogrāfiskās grupas paaugstinātu kriminalitātes līmeni? Dabūsi nobelu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-15 14:06 (saite)
Ak jele, tu jau esi tā ieracies sava kultūrkara tranšejās, ka nemāki vairs lasīt un sekot līdzi diskusijai? Tavs salmu vīrs drīzāk pelnījis filosofijas diplomu nekā tu. :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-15 01:50 (saite)
https://www.cps.gov.uk/legal-guidance/social-media-guidelines-prosecuting-cases-involving-communications-sent-social-media#a08
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=6905181
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6723357

Lūk, viss PC skaistums. Ja kādreiz vēl varēja dīvānā ērti pašausmināties, tagad jebkurš mēģinājums ar lētu sofistiku un tikpat lētām emocijām aizstāvēt PC būtu jāuzskata par noziegumu pret cilvēci. Tas ir īstais fašisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-03-13 17:11 (saite)
"ļevoku valdība"

Kopš 60ajiem p. much visa Rietumeiropa un ASV bija left-wing, ja neskaita atsevišķus renegātus un par pēdējiem 40 gadiem. Like u srs? Tas ir kā Ctulhu retardisms, kad viņš uzstājīgi atgādina kā Merkele un CDU ir 'kristīgi konservatīvie'. Just get back to kitchen willya.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 17:27 (saite)
I srs as fck. Nevajag tēlot svēto izbrīnu par to, ka citiem nav zināmas tavas privātās politisko virzienu definīcijas. "Visi, kas pa kreisi no gnidrologa, ir ļevoki" nav vispārpieņemtā izpratne, vispārpieņemtajā izpratnē pa kreisi no gnidrologa atrodas arī centristi un mēreni labējie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-13 18:30 (saite)
Nedaudz palabošu īstenās situācijas vektoru: "visi, kas pa labi no Gramši un viņa anturāžas = Hitlers". Ievēro, ka absolūti liberālas partijas kā NT francijā vai AfD Vācijā ir 'radikāli rightwing', lai gan ir visparastākie liberāļi ar vienīgo zakaviku, ka viņi grib ierobežot migrāciju, kas pati par sevi pat nav nekas anti-liberāls. Open boarders un multikulti globālisms nekad nav bijis liberālisma mērķis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 18:48 (saite)
Protams. Šeit piemērs Vācijas absolūti liberālās AfD politiskajām nostādnēm:

"Björn Höcke, one of the founders of AfD, gave a speech in Dresden in January 2017, in which, referring to the Holocaust memorial in Berlin, he stated that "we Germans are the only people in the world who have planted a memorial of shame in the heart of their capital" and suggested that Germans "need to make a 180 degree change in their politics of commemoration.""

Smieklīgi, ka kaut kādi sorosītu apmaksātie ļevoki sacēlu brēku - it kā šie skaistie vārdu varētu būt žests neo-nacisma virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-13 19:26 (saite)
Pirmkārt tu citē wikipēdiju. Tas ir pirmais feils. Otrkārt, tu citē viena partijas biedra izteikumu, nevis partijas programmu. Tas ir otrais feils.

Treškārt, izteikums pat nav nekas šaušalīgs, ja vien neesi totāli breinvašots ar kolektīvo vainas sajūtu un forsētu nacionālo mazohismu. Visa tā mūsdienu vāciešu sevis šaustīšana ir farss un noved līdz lielākam ļaunumam, nekā sākotnējam mērķim. Kreizī open boarders politka, lai lāpītu kolektīvo vainas apziņu. Izteikums par memoriālu ir tizls (būtu daudz daudz labāku piemēru), bet doma kas apakšā ir svarīgāka - būvēt kultūru uz vainas sajūtas ir stulbi un to ir jāpārtrauc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 19:32 (saite)
Citēt wiki būtu feils tajā gadījumā, ja citāts būtu kļūdains/kļūdaini tulkots. Vai vari pierādīt, ka tā ir?

Ai, bet man apnika te ņemties kaut ko ieskaidrot cilvēkam, kurš nesaprot kā darbojas jēdzienu vispārpieņemtā nozīme. Īsumā ir tā - neviens tev neliedz savu pipeli politisko nostāju kaut vai par pipargurķīti saukt, tikai nevajag brīnīties, ja komunikācijā ar citiem tas rada neveiklus pārpratumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-15 00:29 (saite)
Tas, ka tu izcēl to citātu kā kaut ko ievērības cienīgu jau vien norāda, cik tālu pa kreisi ir pavirzījusies mūsdienu izpratne par "liberālismu". Džeks saka tikai normālu komonsensu, bet citi jau kviec.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-15 00:34 (saite)
Tu vērtē tikai pēc nosaukumiem un leibliem, jebšu kādreiz paskaties arī konkrētas politikas? Nemaz nerunājot par iepriekšējiem periodiem, pat lērums Brexita Mejas praktisko politisko lēmumu un pozīciju ir klaja piekāpšanās kreiso neprātam, t.i., izdabāšana medijiem, universitātēm un morālo sašutušo saucēju mob'am. Tāpēc jau ir daudz konservatīvo, kuri par par Konservatīvajiem nebalso jau gadiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2018-03-13 09:06 (saite)
Bet abstrahējoties no taviem politiskajiem fetišiem, šajā stāstā spilgti izgaismojas problēma ar prostitūcijas stigmu, par kuru pirms neilga laika rakstīju: policija neko nedarīja, soc. dienesti neko nedarīja, jo tās jaunās meitenes taču bija prostitūtas.
Bet vismaz beidzot šādus organizētos tīklus sāk saukt pareizos vārdos - par pedofīlu tīklu, kas mērķtiecīgi pakļauj nepilngadīgas meitenes, visticamāk, tādas, kuras jau nāk no nelabvēlīgas sociālās vides (jo tādas ir krietni vieglāk pakļaut). Agrāk šādus organizētos tīklus norakstīja kā "nepilngadīgo prostitūcijas problēma". Tagad vismaz fokuss ir pareizais.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brood
2018-03-13 10:03 (saite)
Tikai palātā No 6 avīzi Mirror uztver kā uzticamu mediju! Laikam arī Live News te tiktu cienīts, kā arī Mistiskā Sensācija un Ko ārsti jums nestāsta utt. Cilvēkiem, kas neceļo un ir izolēti no reālās dzīves, tādam mirror ir auditorija. Melni primāti izvaro simpātiskas blondīnes masveidā un neviens neiejaucās lol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 10:24 (saite)
Tu domā, ka tas nenotika tad? Esi dzirdējis/usi par Rotherham?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 11:07 (saite)
Zviedrijā ir daudz gadījumu, kad attiecīgās izcelsmes izvarotāji saņem neadekvāti zemus sodus vai pat tiek attaisnoti, tāpat policija nekad neizpauž attiecīgo izvarotāju pazīmes, pat ne lūgumos sabiedrībai palīdzēt tos atrast.
To var arī uzzināt, izlasīt, nedzīvojot attiecīgajā valstī. Bet uz vietas, protams, izskatās vēl ļaunāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 11:26 (saite)
Rietumu feministi jau gadu desmitiem runā par to, cik negribīgi policija vāc pierādījumus izvarošanu gadījumos, cik maigi sodi tiek piespriesti, cik bieži varmāka tiek attaisnots ar niansēm upura uzvedībā vai izskatā, utt. Laikam jāsaka "paldies"*, ka krāsainie izvarotāji šai problēmai pievērsuši bišk plašāku sabiedrības daļu.

* Veh, pašai jau apšķebina, gandrīz par traku šāds sarkasms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 11:33 (saite)
nav runa tikai par izvarošanām, nu jau arī līdz šariata likumiem aizdzīvojušies http://klab.lv/users/heda/128113.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 12:00 (saite)
Nemeklēšu pārbaudīt faktus, pieņemsim, ka tavs apraksts ir adekvāts. Tad vai tas nav spilgts pierādījums, ka nav tomēr likumdošana sieviešu tiesību aizsardzībā pietiekami sakārtota, ja tiesa šādu gadījumi var likuma ietvaros tā traktēt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 12:16 (saite)
Saki, ka vajag likuma normu, kas neļautu islāmistiem būt tiesas piesēdētājiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 12:19 (saite)
Es saku, ka, acīmredzot, vajag stingrākas normas, kas neļautu likuma priekšā attaisnot sievas sitēju ar viņa izcelsmi no labas ģimenes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 12:24 (saite)
neļaušana dzīvot pēc klanu sabiedrības normām viņuprāt ir rasisms

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 12:28 (saite)
Tā ir absurda rasisma izpratne, ja tas tiek attiecināts uz situācijām, kur kultūras normas ir pretlikumīgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 12:38 (saite)
Notiek arī izvairīšanās no pašu kulturālo normu diskutēšanas un apšaubīšanas, jo arī tas tiek traktēts kā rasisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2018-03-13 12:38 (saite)
Principa ziņā šis man atgādina piemēru no Latvijas pirms padaudz gadiem, kad Jehovas liecinieku (?) ģimenīte netieši, bet būtībā nobendēja savu meitu, jo viņu reliģijā ir aizliegta asins pārliešana. Tobrīd laikam nebija likumā paredzēts, ka vecāku tiesības (un viņu reliģiskā brīvība) nedrīkst tikt stādītas augstāk par bērna tiesībām uz dzīvību, tādēļ ārsti neko nevarēja darīt. Es nezinu, vai šobrīd šāds aspekts pie mums ir sakārtots, bet ceru, ka ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]hedera
2018-03-13 12:50 (saite)
Nu, tas nebija par jehoviešiem vai viņu skaitu, bet par to, kā nesakārtota likumu sistēma feilo gadījumos, kad kāds grib apelēt pie atšķirīgām kultūras normām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 12:49 (saite)
par laimi jehoviešu skaits un iespaids nepieaug tik dramatiski

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 13:07 (saite)
Jehoviešiem Eiropā arī neceļ minaretus, no kuriem savu kultūras vēsti sludināt, un viņu kulturālo īpatnību apspriešanu nesauc par rasismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 13:12 (saite)
Es saku, tas nav par jehoviešiem, bet par likumu sistēmas feiliem. Man ir principā vienalga, kur un cik daudz viņi ceļ savus jehoviešu draudzes namus, muslimu mošejas vai kristiešu baznīcas. Galvenais, lai nepaliek nesodīti kultūras normas vardarbīgi noziegumi vien tādēļ, ka likumi nav pietiekami skaidri definēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-13 19:18 (saite)
"bet par likumu sistēmas feiliem"

Kam, protams, totāli nav nekāda sakara ar attiecīgo valstu kreisajiem politiķiem, kas "kulturālo diversitāti" un toleranci pret "citu" stāda augstāk par likumu un kārtību, jo 'ui cik raitwing un neinkluzīvi'.
Tā tava racionalizēšana un galvas spraušana smiltīs vienkārši ščebina. Tu uzvedies absolūti kā tās zviedru feministes, kas masveidīgo meļņu migrantu varotāju epidēmiju reducē uz toksisko maskulinitāti "mūsu" sabiedrībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ze
2018-03-13 21:25 (saite)
ja runa ir par zviedriju, tad kā ir iespējams tas, ka tā ir reizē viena no progresīvākajām valstīm pasaule saistībā ar dzimumu līdztiesību un visa veida vardarbības novēršanu pret sievietēm un tai pat laikā funkcionē ar tādu "likumu sistēmas feilu", kas ļauj attaisnot vīrieti, kurš ir izturējies vardarbīgi pret sievu? Ja reiz sistēmā ir tik kliedzošs feils, tad kur ir dusmīgo feministu bari, kas pieprasītu novērst šo kliedzošo netaisnību? tavai tēzei par objektīvu likumu sistēmas feilu būtu svars, ja šis feils attiektos pret visiem iedzīvotājiem vienlīdzīgi un identiskā gadījumā par vardarbību tiktu attaisnots baltais vīrietis, bet šajā gadījumā diezgan evidenti ir tas, ka šis "feils" ir saistīts ar multikulturālisma sensitivitātēm un pat no feministu kustības puses tiek tolerēta islama kultūrai imanentā mizogīnija. šajā gadījumā tiek pielietoti dubultstandarti - cilvēks nedrīkst būt sekulārs vai kristīgs šovinists, bet islamiskais šovinisms tiek pieciests, jo tā kritika tiek dēvēta par islamofobiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 21:29 (saite)
Es arī gribu zināt, kur ir dusmīgo feministu bari saistībā ar hedas minēto gadījumu. Vēl viens head-scratcher.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 21:44 (saite)
Zviedrijas feministu valdība apklājās puspalagiem, braucot uz Irānu, un pēc pārmetumiem tēloja naivās un teica, ka valkāt hidžabu ir tas pats, kas valkāt cepuri un vispār nesaprot par ko brēka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 22:00 (saite)
feministes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 21:50 (saite)
Tagad pēc šariata tiesas piemēra, protams, ir skandāls, bet tas sākās ar pāris dienu vārīšanos sociālajos portālos, un tikai pēc tam arī piejaucētā prese (un tāda ir vismaz 90%) vairs nevarēja klusēt.
Dižākie un pareizākie abu dzimumu "feministi" galvenokārt uztraucas, vai tikai skaļā diskusija nevairošot islamofobiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-13 11:37 (saite)
agrāk (pirms gadiem 5-10) meklējamo noziedznieku pazīmes gandrīz vienmēr tika publiskotas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brookings
2018-03-13 11:54 (saite)
Man liekas, ka "desperation to avoid being labelled as racist" ir pat specīgāka zviedrijā nekā the UK.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 12:11 (saite)
Kāds zviedru kolēģis nesen "pajokoja", ka. PK zviedru vairāk uztrauktu nosaukšana par rasistu kā meitas vai sievas izvarošana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2018-03-13 12:23 (saite)
skarbi :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-03-13 12:25 (saite)
bet godīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

muahaha
[info]jan09
2018-03-14 03:35 (saite)
uzticamu, vai ne uzticamu, bet Rotherham/Sheffield izvarotāju tīkla lietas gadījumā informācija apstiprinājās, un arī šajā gadījumā apstiprināsies!
tāds nu viņiem tas darbs, rakt augšā sensāciojas, arī šādas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?