gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-12 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
*yawn* Atklāts kārtējais "aziātu" pedofilu rings iekš UK, par kuru varas iestādes klusēja un atsacījās izmeklēt 40 gadus cuz muh raycicizm, tikmēr par domu noziegumiem gaida arests.


Man patīk koments. Un nē, nevis tāpēc, ka asinskāre ja, bet cilvēki to visu zināja, vecāki zināja, sociālie darbinieki zināja, menti zināja, tikai ļevoku valdība neļāva neko darīt lietas sakarā. Kā normāli cilvēki to vispār spēj paciest? Varbūt pastāv kāds determinisms un tautām tiešām ar laiku vieta darvina mēslainē (izņemot izredzētos, protams).

I just don't understand. 40 years of rape. 1000+ little girls. Where were their fathers? Why no angry mobs and street lamps decorations? You are afraid of police? Really? Who cares? Your daughter was raped.
At least you can find where gang gathers and burn this place with them inside.
---
Exactly, this shit would be unacceptable here. The fathers, brothers, cousins, friends, would make these degenerates disappear, with the help of police even.


Politiķu degradantisms un nodevība ir pierasta lieta, bet kšatriji parasti nav liberasti un deģenerāti tādā stadijā vai vismaz ne tādā formā un vecāki stāv kā klintis savu bērnu priekšā, bet laikam vēsture visu vēl nav redzējusi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2018-03-13 17:27 (saite)
I srs as fck. Nevajag tēlot svēto izbrīnu par to, ka citiem nav zināmas tavas privātās politisko virzienu definīcijas. "Visi, kas pa kreisi no gnidrologa, ir ļevoki" nav vispārpieņemtā izpratne, vispārpieņemtajā izpratnē pa kreisi no gnidrologa atrodas arī centristi un mēreni labējie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-13 18:30 (saite)
Nedaudz palabošu īstenās situācijas vektoru: "visi, kas pa labi no Gramši un viņa anturāžas = Hitlers". Ievēro, ka absolūti liberālas partijas kā NT francijā vai AfD Vācijā ir 'radikāli rightwing', lai gan ir visparastākie liberāļi ar vienīgo zakaviku, ka viņi grib ierobežot migrāciju, kas pati par sevi pat nav nekas anti-liberāls. Open boarders un multikulti globālisms nekad nav bijis liberālisma mērķis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 18:48 (saite)
Protams. Šeit piemērs Vācijas absolūti liberālās AfD politiskajām nostādnēm:

"Björn Höcke, one of the founders of AfD, gave a speech in Dresden in January 2017, in which, referring to the Holocaust memorial in Berlin, he stated that "we Germans are the only people in the world who have planted a memorial of shame in the heart of their capital" and suggested that Germans "need to make a 180 degree change in their politics of commemoration.""

Smieklīgi, ka kaut kādi sorosītu apmaksātie ļevoki sacēlu brēku - it kā šie skaistie vārdu varētu būt žests neo-nacisma virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-13 19:26 (saite)
Pirmkārt tu citē wikipēdiju. Tas ir pirmais feils. Otrkārt, tu citē viena partijas biedra izteikumu, nevis partijas programmu. Tas ir otrais feils.

Treškārt, izteikums pat nav nekas šaušalīgs, ja vien neesi totāli breinvašots ar kolektīvo vainas sajūtu un forsētu nacionālo mazohismu. Visa tā mūsdienu vāciešu sevis šaustīšana ir farss un noved līdz lielākam ļaunumam, nekā sākotnējam mērķim. Kreizī open boarders politka, lai lāpītu kolektīvo vainas apziņu. Izteikums par memoriālu ir tizls (būtu daudz daudz labāku piemēru), bet doma kas apakšā ir svarīgāka - būvēt kultūru uz vainas sajūtas ir stulbi un to ir jāpārtrauc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-13 19:32 (saite)
Citēt wiki būtu feils tajā gadījumā, ja citāts būtu kļūdains/kļūdaini tulkots. Vai vari pierādīt, ka tā ir?

Ai, bet man apnika te ņemties kaut ko ieskaidrot cilvēkam, kurš nesaprot kā darbojas jēdzienu vispārpieņemtā nozīme. Īsumā ir tā - neviens tev neliedz savu pipeli politisko nostāju kaut vai par pipargurķīti saukt, tikai nevajag brīnīties, ja komunikācijā ar citiem tas rada neveiklus pārpratumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-15 00:29 (saite)
Tas, ka tu izcēl to citātu kā kaut ko ievērības cienīgu jau vien norāda, cik tālu pa kreisi ir pavirzījusies mūsdienu izpratne par "liberālismu". Džeks saka tikai normālu komonsensu, bet citi jau kviec.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?