Nepabeigtā dienasgrāmata


12. Februāris 2014

(bez virsraksta) @ 00:08

vēl es gribētu pateikt, ka man nepatīk tā jaunā hipsteru kulinārija (ne tik daudz sastāvs, cik pasniegšana):


Pildīta vistas krūtiņa ar sieru un garšaugiem, burkānu biezenis, lēcu sautējums un vistas buljonmērce.


Zemos grādos gatavots jēra šķiņķis, sakņu selerijas- kafijas biezenis, kazas siera krēms, dārzeņu čipsi, kakao mērce.
€9,80

p.s. nē, tie nav izēsti sķīvji, tā ir porcija pirms pasniegšanas galdā

ja vēl tur būtu kāda koncepcija (teiksim, attēlots Napoleona pārgājiens pāri Alpiem vai produkti sakārtoti kādā noteiktā ķīmiskā secībā) vai arī tas būtu skaisti, bet te - vienkārši ar lielu mākslinieciskumu radīts iespaids par nejauši izgāztu ēdienu atlieku bļodiņu
 

Comments

 
From:[info]po
Date: 12. Februāris 2014 - 00:14
(Link)
iekšu ekspresionisms
[User Picture Icon]
From:[info]mis_sarajevo
Date: 12. Februāris 2014 - 00:16
(Link)
saliec porciju pats!
[User Picture Icon]
From:[info]auksts_entelekt
Date: 12. Februāris 2014 - 00:20
(Link)
čipsi ir tie divi pergamenta gabaliņi?
[User Picture Icon]
From:[info]kaplacis
Date: 12. Februāris 2014 - 00:28
(Link)
ņirgāšanās par čipsiem :(
[User Picture Icon]
From:[info]barbala
Date: 12. Februāris 2014 - 00:26
(Link)
Diezko nesapratu arī to fjūžen konfjūžen ar etiķa mērces punktiņiem un haosā safēnotajām kresēm.
[User Picture Icon]
From:[info]inese_tk
Date: 12. Februāris 2014 - 00:41
(Link)
pirmā asociācija ieraugot bildes - "Svešie"
[User Picture Icon]
From:[info]svens
Date: 12. Februāris 2014 - 00:58
(Link)
Oho!
Kur pasniedz šādas kompozīcijas, ja nav noslēpums?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 12. Februāris 2014 - 01:02
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]dumshputns
Date: 12. Februāris 2014 - 01:25
(Link)
jā, ar kompozīciju un krāsu izjūtu izpildītājam nav spožas attiecības.
[User Picture Icon]
From:[info]svens
Date: 12. Februāris 2014 - 09:56
(Link)
Tā nesaki.
Krāsu gamma un kompozīcija ir aizgūta no Miro gleznām.
From:[info]zirka
Date: 12. Februāris 2014 - 10:29
(Link)
o!
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: 12. Februāris 2014 - 02:25
(Link)
māksla pasniegt ēdienu neapetītelīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]ttp
Date: 12. Februāris 2014 - 08:44
(Link)
diezgan briesmīgi, lai pat nedomātu iet kādreiz šo vietu izmēģināt
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: 12. Februāris 2014 - 09:12
(Link)
izskatās, ka to kāds jau reiz ir ēdis.
food recycling?
[User Picture Icon]
From:[info]mazaa_zive
Date: 12. Februāris 2014 - 10:01
(Link)
man patīk griķu izkaisītais fõns
[User Picture Icon]
From:[info]_zirgs
Date: 12. Februāris 2014 - 12:07
(Link)
bet šķīvji gan glīti.
būtu šis viss uz rito klasiskā, baltā ar vilnīti...
[User Picture Icon]
From:[info]zazis
Date: 12. Februāris 2014 - 12:28
(Link)
pēc bildes spriežot tā porcija ir ne tikai neglīta, bet arī izcili maza. prasīt 10 jūro par porciju, no kuras 3 gadīgs bērns nevar paēst, ir smieklīgi. gan jau mērķauditorija ir smalkas dāmas, kuras sirgst ar anoreksiju/bulīmiju seko slaidajai līnijai
From:[info]formica
Date: 12. Februāris 2014 - 13:06
(Link)
nav pasaulee taisniibas. Diez vai kaadreiz Ferrari paardos zhigulja cenaa.

El Bulli un Lidinja stili ir paaraak atshkjiriigi, lai tie atrastos vienaa kategorijaa. Driizaak liekas, ka kukbuk cena ir aizdomiigi zema
[User Picture Icon]
From:[info]zazis
Date: 12. Februāris 2014 - 18:47
(Link)
pag pag, ferrari vismaz ir smuks.
[User Picture Icon]
From:[info]romija
Date: 12. Februāris 2014 - 12:48
(Link)
Izskatās pēc kaut kā steigā atrīta. Patiešām. Un šajā gadījumā robustie šķīvji to vēl paspilgtina.
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 12. Februāris 2014 - 13:56
(Link)
jā, jā, mans kaķis akurāt kaut ko tādu varētu radīt uz grīdas
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 12. Februāris 2014 - 15:57
(Link)
art of plating zinātāji šito drošvien murgos redz
[User Picture Icon]
From:[info]tihhi_prom
Date: 13. Februāris 2014 - 00:17
(Link)
kaut kas man tajā visā liekas aizraujošs, man šķiet, es spēju saprast šo servētāju :)
[User Picture Icon]
From:[info]tihhi_prom
Date: 13. Februāris 2014 - 00:18
(Link)
tas nenozīmē, ka raisa apetīti, bet es varu iedomāties ar kādu prieku servētājs to ir taisījis :)

Nepabeigtā dienasgrāmata