(bez virsraksta) @ 00:08
vēl es gribētu pateikt, ka man nepatīk tā jaunā hipsteru kulinārija (ne tik daudz sastāvs, cik pasniegšana):
Pildīta vistas krūtiņa ar sieru un garšaugiem, burkānu biezenis, lēcu sautējums un vistas buljonmērce.
Zemos grādos gatavots jēra šķiņķis, sakņu selerijas- kafijas biezenis, kazas siera krēms, dārzeņu čipsi, kakao mērce.
€9,80
p.s. nē, tie nav izēsti sķīvji, tā ir porcija pirms pasniegšanas galdā
ja vēl tur būtu kāda koncepcija (teiksim, attēlots Napoleona pārgājiens pāri Alpiem vai produkti sakārtoti kādā noteiktā ķīmiskā secībā) vai arī tas būtu skaisti, bet te - vienkārši ar lielu mākslinieciskumu radīts iespaids par nejauši izgāztu ēdienu atlieku bļodiņu
Pildīta vistas krūtiņa ar sieru un garšaugiem, burkānu biezenis, lēcu sautējums un vistas buljonmērce.
Zemos grādos gatavots jēra šķiņķis, sakņu selerijas- kafijas biezenis, kazas siera krēms, dārzeņu čipsi, kakao mērce.
€9,80
p.s. nē, tie nav izēsti sķīvji, tā ir porcija pirms pasniegšanas galdā
ja vēl tur būtu kāda koncepcija (teiksim, attēlots Napoleona pārgājiens pāri Alpiem vai produkti sakārtoti kādā noteiktā ķīmiskā secībā) vai arī tas būtu skaisti, bet te - vienkārši ar lielu mākslinieciskumu radīts iespaids par nejauši izgāztu ēdienu atlieku bļodiņu
| | Add to Memories | Tell A Friend