Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Step 1 completed. Proceeding to Step 2 

crescendo (crescendo)
Vienā ziņā interesanti.

Jo ilgāk spēlējos, jo vairāk parādās sajūta, ka es saprotu, ko daru, nevis tikai pārkopēju fragmentus no parent layer uz labu laimi, ar lielāku vai mazāku pārliecību cerot, ka rezultāts būs gaidītais... Līdz pakāpei, kad būtu droša, ka varu uzrakstīt S2 stilu no nulles vēl ir bezgalīgi tālu... Bet vismaz tagad spēju esošam stilam struktūru pārrediģēt, likt vienai funkcijai izsaukt citu tur, kur izejas stilā tas nav bijis paredzēts....

Šķiet, struktūra nu būs pārbūvēta pa manam prātam... vismaz lasot lapu bez-stila viss rādās pareizajā secībā. Semantika? Ehh, varētu jau arī labāk... bet šoreiz, šķiet, ir labāk nekā pagājušoreiz.. Virsraksti ir daudz maz virsraksti, saišu saraksti ir saraksti, kalendārs ir tabula un viss atrodas tur, kur es gribētu, lai tas atrodas.

Negatīvais - skatoties bez css, lai nonāktu līdz tekstam ir visai pamatīgi jāskrollo uz leju - nu jā, ja viss izkārtots virknē, nevis blakus, ko citu var gribēt?

Klašu joprojām ir mazliet par daudz.... labi, izskata aprakstu rakstot varbūt vēl samazināsies šis un tas...


Kāda tam visam jēga? da nekāda... mana personīgā apsēstība vienkārši. Un piņķerēšos tieši tik tālu, cik apsēstība prasīs.

Ak jā, ne jau tas, kas redzams pašlaik ir tas stils, ar kuru spēlējos.
This page was loaded Apr 28. 2024, 8:34 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09