Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

un atkal, tikai atbalss 

crescendo (crescendo)
[info]markizs iedvesmots.


Vispār jau pārsteidzoši, cik viegli ir atpazīt nepazīstamo, ar ko sarunāta tikšanās. Pat tad, kad vieta noteikta tik vispārīgi kā "kaut kur pie tā pieminekļa merķeļa ielā".

Un telefons nav vajadzīgs. Tas tikai tāds drošības līdzeklis brīžiem, kad šaubas nomāc, kad baidies pieiet un pajautāt "is that really you?" Jā, piezvanīt un konstatēt telefona meklēšanos ir vieglāk....

Bet atpazīt to, kas stāv un gaida patiešām ir.. visai pārsteidzoši viegli.

Comments 

8.-Jun-2005 10:25 am
nu zināmā mērā varbūt pat tiesa. Vienk parasti sanāk, ka es esmu tas kas stāv un gaida, attiecīgi garām iet jūra cilvēku un ...nu jā, kad pienāk īstais tad atpazīstas uzreiz. laikam. bet parasti es izmantoju telefona pakalpojumus :)
enivei, kapēc nav neviena komenta? :)
8.-Jun-2005 10:31 am
1)Protams, mana priekšrocība ir nespēja ieraties gana laicīgi. (ja ierodos laicīgi, tad risks, ka aiztīšos vēl pirms norunātā laika ir tomēr pārāk liels). Bet arī tad... Iet jau tā jūra garām - bet cilvēks, ar kuru bija jāsatiekas iet citādāk. Viņš ar skatienu cenšas ieraudzīt, kurš sasodīts varētu būt tu. Un vispār... Ņu var redzēt, kurš ir tas vajadzīgais, pat ja reālais vizuālais katastrofāli atšķiras no iedomātā.


2)Nu vecīt, tur es tikai par sevi varu atbildēt, neesmu nekāds cibiņu speciālists :P
- Neērti* sāk palikt pie katra tava raksta komentāru iekakāt, saproties.

________________________________
[i]*Mani "emm, neērti palika" vispār ir mistiski, tā kā īpaši par tiem iespringt, mēģināt izdomāt iemeslus, kāpēc iestājušies šoreiz utml -pilnīgi noteikti nav vērts.[/i]
8.-Jun-2005 10:32 am
forumu lietošana atsaucas uz markupu... un komentāru rediģēt īsti iespējams nav - tik izdzēst un ielikt no jauna.

Sasodīts vienvārdsakot. Domāt < un rakstīt [ ... nav labi tā, nepavisam nav.
8.-Jun-2005 12:41 pm
he, par ko lai būtu neerti. man jau dikti dikti patīk, ka manus rakstus lasa, un to vislabāk var noteikt pēc komentāriem ;)
8.-Jun-2005 02:14 pm
Tāpēc arī zemsvītras piezīme. Šī sajūta ir ļoti dīvaina un uzmācas ļoti neizskaidrojamos brīžos. Rašanās iemeslus noskaidrot pagaidām nav izdevies.
This page was loaded Sep 21. 2024, 10:31 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09