Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Filmiņas. 

crescendo (crescendo)
Tie, kas neesat principāli pret ekrānu rādīšanu bērniem - sameklējat Beat Bugs. Paldies var pateikt vēlāk ;)

(Netflix@LV ir. Youtube var paskatīties mazus gabaliņus. Nē, latviski nav, ir krieviski, ir angliski). Jauks, mīlīgs, pozitīvs multeņseriāliņš par bītlu dziesmām. Jā, tai skaitā Walrus un Lucy in the Sky of Diamonds. Beibei īpaši patīk Help! un laikam Strawberry Fields.

Vēl no tēmas 'iemācīt todlerim dungot populāras melodijas' - Beibe reizēm brauc ar skrejriteni. Viņas drošības aprīkojumā ir melnbalti ceļu sargi, uz kuriem uzzīmēti Zvaigžņu Karu baltie bruņotie (gdvārds neiedziļināšos storm trooperi, clone trooperi vai vēl kādi) Meitene apgalvoja, ka tās esot pandas (nu, pieradusi visādas ģeometriskas zvēru stilizācijas skatīties, principā es viņu saprotu), tā nu iemācīju viņai dziesmiņu par pandām, kas sargā no kritieniem, dziedamu SW tēmas melodijā (nē, ne impērijas maršu, bet klasisko, mažorīgo tēmu) - galvenokārt, lai mazinātu diskusijas par ceļusargu nepieciešamību.

Fast forward, vakar viņa tika pie pie-gultas paklājiņa ar pandas ādas zīmējumu. Tagad viņa meklē veidus, kā krist no augstuma uz paklājiņa jo 'pandas taču sargā no kritieniem', un, ja vien viņa piezemēsies uz paklājiņa, tad grīda viņai neiesitīs.... ('grīda man iesita', pēc visa spriežot, nāk no bērnudārza džudo nodarbībām). Jācer, ka sapratne par lietu kārtību tomēr nāks bez pārāk nopietnām traumām....
This page was loaded Apr 20. 2024, 6:00 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09