Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Par avārijām. 

crescendo (crescendo)
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/615388-tragiska_ecolines_autobusa_no_latvijas_avarija_polija

Iepriekšaprakstītās ekskursijas laikā Igaunijā sanāca braukt pa piepilsētas šoseju. Vētra, intensīvs, brāzmās vāji caurredzams lietus.

Un šajos apstākļos autobuss nervozi apdzina pārējos, mazliet zem atļautā maksimālā braucošo kolonnu. Samazināt ātrumu sliktu apstākļu dēļ? Tikai ne ar LV reģistrācijas numuriem. Jo, protams, LV numuri.

Jautājumi par LV autobusu avārijām Igaunijā atbildējās paši.

Comments 

4.-Jul-2016 01:53 pm
Autobusu šoferiem ir darba laiks. Respektīvi, laiks, ko drīkst pavadīt ceļā. Rīga-Tallina-Rīga maršrutam ar to laiku nepietiek, atpakaļceļā pie Alfas kāpj iekšā maiņas šoferis.
Tas izskaidro nešanos. Nevis šoferis un lv numuri, bet tas, ka kompānija neliek reisā divus braucējus, kas abi, loģiski, izmantotu knapi pusi no sev atļautajām stundām, toties ar garantiju paspētu izbraukt maršrutu.
4.-Jul-2016 01:59 pm
LV kompānija, kas to dara un LV šoferi, kas šādiem nedrošiem nosacījumiem diemžēl piekrīt. Šoferus tajā īsti vainot nevar, protams, viens nepiekritīs, desmit citi piekritīs.

Bet nu rezultāts, diemžēl, ir tāds, kāds tas ir. Parasti viss ir OK, bet reizēm, pat uz labiem ceļiem, šī attieksme diemžēl ir liktenīga.
4.-Jul-2016 02:08 pm
Ne vienmēr LV kompānija
This page was loaded Apr 24. 2024, 3:05 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09