Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Bērni un kaķi.

crescendo (crescendo)
Iekārtojot dzīvokli, tika padomāts par kaķa ērtībām. Iekšdurvīm izvēlēts modelis 'četri kvadrātaini stikliņi' ar skaistu plānu vannasistabas durvīm apakšējo izņemt, lai durvis var turēt ciet, bet kaķis jebkurā brīdī mierīgi tiek uz savu kastīti.
Stikliņa izņemšana gan nebija tik eleganta, kā bija cerēs, vienā pusē ('iekšpusē') nācās nolauzt dekoratīvās apmalītes, ar cēlu plānu kādreiz kaut kādas līdzīgas pielikt atpakaļ. Te arī atklājas,ka durvis nav viendabīgas, tur vēl vidū dobjš caurums utt.

Pagaidu risinājumi ir tie paliekošākie. Tagad mājās ir vēl viens uz visām-četrām-pārvietoties-mīlošs radījums, kas arī iecienījis doties uz vannasistabu (un mukt no) izmantojot kā reiz augstākaprakstīto kaķa lūciņu. Parasti, protams, apģērbts, bet kam gan no mums neuznāk vēlme pēkšņi parikšot apkārt pa istabu drēbju neierobežotam. Tik viena nelaime - bez drēbju polsterējuma, mēģinot veikt eleganto slīdējumu caur lūku, nākas iepazīties ar nedaudz asajām malām ap iepriekšminēto durvju svara samazināšanas caurumu.


Sīkās motorikas attīstīšanai meitenei ir atļauts plūkāt vates sejas tīrīšanas ripulīšus. Tā nu šajā kvīkendā radījums, savācis pilnas saujas vates plūksnu, aizrāpoja līdz ļaunajām asajām durvīm un ķērās pie ļaunā dobjā cauruma aizpildīšanas/sapolsterēšanas. Pie viena liekot aizdomāties, ka nu jau laikam cēloņsakarības saprot labāk par kaķi.

No otras puses.. dažiem degu arī bija novērojama izpratne par līdzīgu problēmu risināšanu. (Tas, ka gandrīz visiem degu primārā metode līdzīgas problēmas risināšanai būtu 'nograuzt malas, līdz paliek gludas' ir atsevišķs stāsts. Es te par tiem eksemplāriem, kas tieši 'ja nevar nograuzt, var nopolsterēt' tehniku pielietoja).

Tā kā.. apsveicu bērniņ, esi sasniegusi gudra degu inteliģences līmeni? :)

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 24. 2024, 4:59 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09