Pēc kāda laika pavadīšanas ne ļoti lieterīgas, toties adiktīvas izklaides
važās atcerējos, ka cepumus vispār var arī izcept, ne tikai ekrānā skatīties.
Tehniski recepte šī -
http://www.verybestbaking.com/recipes/18476/Original-NESTL%C3%89-TOLL-HOUSE-Chocolate-Chip-Cookies/detail.aspx, tikai riekstu un šokolādes pilienu vietā - āboli. Un klāt vēl kanēlis, muskats un otrajai pusei - citrona miza.
Pirmā kļūda - neaptvert apjomu. Vajadzēja jau uzreiz saprast, ka pilnīgi pietiks arī ar pusi. Jo viss nemaz tā īsti foodprocesorā nesatilpināsies.
Otrā - pirmo pannu notiesā par pārāk mīkstu pēc paredzētajām 9 min un atstāt uz vēl 10. Nē, nav jau slikti, bet tie mīkstie arī ir labi :)
Trešā... pat nezinu, vai nu mīklai jāļauj pastāvēt ilgāk, vai sviestam jābūt mīktsākam, vai sviests ar cukuru vairāk jāputo - bet otrā sastāvdaļu puse uzražoja šķidrāku mīklu, kas knapi divās pannās satilpa. Bet ko darījām savādāk - nezinu.
Citrona miza bija pareiza izvēle. Vīrietis tagad sūdzās, ka arī šie cepumiņi esot pārāk adiktīvi.
Mission accomplished.